Duidelijke site

Goed overzicht in merken en maten van banden! Snelle levering

De snelle service die wordt aangeboden is top! Je kan de banden online bestellen en zelf kiezen waar je deze laat leveren en monteren! Zeker een aanrader voor personen die de banden niet zelf thuis wensen te laten leveren!

Toppy

De perfecte prijs/ kwaliteit verhouding

Zeer goede kwaliteit

Al een paar bestellingen gedaan en zeer tevreden van.

Half tevreden reden leveringstijd was langer dan het voorzien is volgens de webi

Leveringstijd was niet zoals voorgeschreven op de web. Ik werd wel vriendelijk geholpen.met dank daarvoor.

Gemakkelijk, snel, scherpe prijzen

Net en optijd geleverd

Correct en binnen de levertermijn

veel keuze en goeie prijzen en deftig van kwaliteit

ik had enorm veel keuze van banden en de juiste prijzen er is ook een zeer snelle levering

Zeer correct.

's Anderdaags al geleverd. Top. Alleen waren de bestelde ventielen er niet bij. Jammer, anders 10/10. Mailtje en direct creditfactuur. Ventielen terugbetaald.

Goeie banden, veel keuze, beste prijs

Ik was zeer tevreden van de banden die momenteel op m'n wagen staan. Jammer genoeg zijn ze aan vervanging toe. Maar niet getreurd, de banden waren nog steeds beschikbaar, dus gauw opnieuw besteld. Handig dat je ook kan kiezen om de banden bij één van de partners te laten leveren. Hier heb ik wel geen gebruik van gemaakt, maar toch... handig.

wat moeilijkheden gehad bij het zoeken

kleine aanpassingen niet altijd staan de symbolen vermeld bij het zoeken dit maakt het wel moeilijk, vooral omdat ik met 2 maten odig heb : dus als ik maten inbreng voor de achterste wielen BV 245/45/18 en voor de voorste wielen 225/45/18 dan staan soms de symbolen er niet bij, ook de rand bescherming is niet vermeld ; dat is even enkele uren zoeken voordat ik wist welke banden ik moest kiezen. Bij het wisselen van de maten zijn de gegevens van dezelfe banden anders. moet je maar eens uitproberen. misschien kun je daar nog eens aanpassingen aanbrengen, De prijzen zijn goed, zou in de toekomst altijd bij jullie kopen. spijtig dat ik ze niet op de zaak kan kopen er ontbreekt een invulblad voor zelfdstandig of ik vind het niet is ook mogelijk. dus voor mij zou het beter uitkomen dat de factuur op de zaak komt zodat ik de BTW kan rekupereren.

Goede snelle service tegen een eerlijke prijs. Dit is de 3 de keer dat ik hier bestel en alles loopt altijd perfect.

Verkeerde band geleverd maar snel opgelost

Band besteld en de levering was sneller dan voorzien. Bravo dacht ik. Jammer verkeerde band. Direct gerapporteerd en snelle terugkoppeling. Band terug opgehaald en twee dagen later juiste band. Bedankt voor de snelle service

Goede prijs en makkelijk besteld

Goede prijs, snel geleverd.

Topservice

Snelle levering, verschillende keuzes met goede uileg erbij. Overzichtelijke site

Bestelling net geplaatst

Benieuwd naar het verdere verloop maar de site en het bestelproces verliep alvast vlotjes.

Proper product

Gemakkelijk kiezen, vlotte levering in het vooruitzicht

Ik kon snel de banden vinden die ik zocht, met hulp van de andere beoordelingen kon ik hieruit gemakkelijk kiezen. De levering zou spoedig moeten plaatsvinden, dan is dit echt een heel positieve ervaring.

Goede prijzen voor A labels

Bij verschillende bandencentrale geweest banden worden met hoge winsten verkocht Ben zelf op zoek gegaan en zo bij jullie terecht gekomen.

Ik vond het erg leuk dat je hier banden kunt bestellen en een bandenmontagepartner kunt kiezen

Voorheen was het onmogelijk om via internet banden te kiezen en een montageservice te kiezen. Erg comfortabel. Bedankt.

eenvoudig een bestelling plaatsen en een vlotte service!!

prettig samenwerken met een professioneel team gebruiksvriendelijke website.

snel en makkelijk bestellen

komt zeer betrouwbaar over na de recensies gelezen te hebben. Dus hoop dat dit ook voor mij geld.

Zeer goede ervaring

Correcte levering bij de bandencentrale voor de plaatsing van de nieuwe banden.

heel makkelijk en veilig

top