beste kwalitie

beste kwalitie met beste prijs

Ik hoop dat ik weer lekker ga kunnen cruisen.

Ik had reeds nog geen ervaring met bandenexpert. Maar na overleg bleek dat de prijs/kwaliteit hier wel zeer goed was. Ik hoop enkel nog op een goede bezorging en dan zal ik zeer tevreden zijn.

Aangenaam

Snelle, vlotte service. Prijzen zéér competitief en groot aanbod + voorraad.

Super opvolging

Snelle levering en degelijke opvolging. Aan te raden.

Direct goede service en correcte informatie

Een verrijking in de bandenwereld

Top prijs

Fijne webpagina, vlotte afhandeling

Top ervaring Een aanrader

Duidelijke aanbiedingen en groot gamma. Vlugge levering..

In een oogopslag wat je nodig hebt

Zeer gebruiksvriendelijke website, waar je in een oogopslag je banden kan vinden en bestellen. Je kan makkelijk een montagepartner bij je in de buurt vinden. Je betaalt meteen online voor banden en montage.

Snelle afhandeling

Top en snel

Snelle service met banden van kwaliteit

goed overzicht en veel keuze ifv behoeften

overzichtelijk veel keuze voldoende filters gekoppeld aan bandengarages in de buurt

Supper makkelijke site

Maat, prijs en overzicht gaat zooo vlot,super makkelijk om te bestellen

heel gemakkelijk

Is de eerste keer dat ik banden bestel en het is heel gemakkelijk

Goed staat ook hoeveelheid die beschikbaar is

Goed duidelijke site

Vlotte afhandeling en levering

Zeer tevreden vlotte aankoop alsook een demo and kunnen kiezen ideaal! Alsook was enkel hier deze band nog te verkrijgen! En levering was ook zeer vlot dus in een zin te omschrijven dit bedrijf! Ideaal aanbod en levering!

Eenvoudig

Makkelijk, snel en vooral handig, want ik had zelfs de montage bij de bestelling inbegrepen . Daarnaast zijn er vele manieren om te betalen, en ik zocht Klarna, perfect

Heel overzichtelijk en mooie uitleg

Je hebt een heel mooi aanbod en keuze en de uitleg per band is heel interessant zo kan je zelf kiezen welke band je het beste neemt

goedkoop en vlug

Makkelijk alles te vinden. Goed dat er wordt aangegeven als er betere banden zijn. Goede prijzen. Verwerking gaat snel.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Prima prijzen op merkbanden die elders veel duurder zijn. Relatief sneller levering bij plaatselijke monteur. Door mijn eigen schuld eerst verkeerde maat besteld, geretourneerd en de juiste besteld. Nu maar hopen dat de refund ook goed wordt afgehandeld :-)

Vraag stelling via mail

Wanneer ik een vraag heb gesteld via mail over een artikel,heb ik meteen een antwoord gekregen

Prijs kwaliteit is top

Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen. Zeer ruime keuze banden. Voortreffelijke uitleg. Het aanbieden van een montagecentrum is een absoluut pluspunt.

Ge-banden voor het leven

Prima banden voor een scherpe prijs. Mijn keuze voor deze verkoper ligt vast voor het leven.

Makkelijk!

Het is makkelijk om je banden te bestellen!

Snel en goed

Op 1 week waren mijn banden geleverd en gemonteerd