Snel en goed

Op 1 week waren mijn banden geleverd en gemonteerd

Makkelijk en goedkoop

Groot verschil met de bandencentrales qua prijs. Gemakkelijk in gebruik en grote keuze

versatiel en vlot

Grote keuze, goede aanduiding van details, democratische prijzen en een uitgebreide keuze aan betaalmogelijkheden. Dit is voor mij de nummer 1 webstek om banden aan te kopen.

Beoordeling vragen vlak na de bestelling vind ik niet ernstig

Een hoge score behalen louter op basis van een bestelproces (voorafgaandelijk aan iedere prestatie) is niet moeilijk. De lage score op Trustpilot verbeteren zal meer energie vragen. Soit, ik reken op de service van mijn kredietkaart als het bij mij deze keer zo fout zou verlopen als bij al die klagers op Trustpilot.

Gemakkelijk en goedkoop

Het bestelproces is heel eenvoudig; een heel breed assortiment en de allergoedkoopste die ik kon vinden voor premium kwaliteit banden. Bovendien gratis bezorgd op mijn vaste montagepunt hier in de buurt!

Eenvoudig bestellen!

Het is de eerste keer dat ik banden bestel via banden Expert. Maar ik ken verschillende mensen die al meerdere keren een bestelling hebben geplaatst. Ze waren allemaal unaniem erover. Vlot, goeie service en snelle levering. Daarom vandaag mijn eerste bestelling.

Vertrouwen

Hopelijk en goede service En goede banden☺️

Soepel

Een heel soepele ervaring.

gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Hallo , aangezien dit de eerste maal is dat ik gebruik maak van jullie website, als ook de gebonden diensten ,is mijn aangegeven score enkel aangaande jullie site zelf ,

Je mag kijken waar je wilt ,atlas banden zijn hier het goedkoopste (super)

Bestelling gemakkelijk en efficient

Fijne eerste ervaring; toch verwarrende communicatie.

Op vrijdag plaatste ik mijn bestelling; ik betaalde met mastercard. Diezelfde avond kreeg ik bericht dat mijn bestelling verstuurd was. Op zondag echter kreeg ik een mail van "Martine" dat de betaling niet afgerond was; zolang dit niet in orde was kon mijn bestelling niet verstuurd worden. Heel vreemd. Maandagmorgen werd de band geleverd. Communicatieprobleem? of Systeemfout?

Eenvoudig en snel geregeld

Snel gevonden wat ik nodig heb

Snel gevonden wat ik nodig heb

Altijd goed prijzen met de beste kwaliteit

Heb al meerdere malen besteld. Ja de kwaliteit is uitstekend en de prijs is echt laag tegenover de andere webshops.

gemakkelijk en goed geleverd

gemakkelijke site voor te bestellen, duidelijke beschrijving.

Niks mer te bestelen

15 dagen an het vachten en niks gehord

Telkens opnieuw een goede service en grote keuze aan banden

Dit is al de 3e keer dat wij bij Bandenexpert banden bestellen. Telkens worden deze correct geleverd en is er enorm veel keuze aan verschillende bandenmerken. Wij zijn fan !

Snel, efficiënt, ik raad het product 100% aan.

Prima banden voor een lage prijs

Super vlotte bestelling kunnen doen en gemakkelijk dat er ineens montagedealers worden vermeld!

Mijn bestelling liep heel vlot en ik vond het super dat je ineens de montagedealer bij kon kiezen.

Veel keuze

Veel keuze van banden, Heb gekozen op verbruik en prijs kwaliteit en lange duurzaamheid

Nergens goedkoper en gemakkelijk bestellen.

Je moet niet meer verder zoeken want bandenexpert is echt de goedkoopste.

Very easy to purchase, great pricing and commodity

Second time purchasing tires with bandenexpert. Very easy process. I had to research more about the tires elsewhere, but pricing is awesome and the fact I select an installer and prepay is great also. Will keep buying from them in the future.

Perfect verkopen

Vlotte uitwisseling

top.

Goede en snelle service. Nooit te klagen gehad.

Na aanraden van een vriend, kijkje genomen op de site. Beduidend beterkoop dan op andere sites.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Lange Lozanastraat 142