Eenvoudige procedure

Makkelijk banden zoeken en vergelijken, snel bestelproces, en eenvoudige levering en montage bij een partner naar keuze.

Super efficiënt

Zeer gebruiksvriendelijke werking!

Very easy to place the order.

It was very practical to choose the right tyres & easy to compare with all brands & types. Price is also reasonable compare to local market. Very easy to pay by bancontact, it's only took 2 seconds. Also many others payment options available. I just placed the order, so far it was excellent. I hope delivery will be fast & secure. Overall, good experience so far.

Gemakkelijk op te zoeken en goede prijs kwaliteit verhouding!

TOP

goede prijzen

mooi overzicht over verschillende merken. banden maat tabbel is ook zeer handig om direct bij de juiste band uit te komen betalingen zijn heel gemakkelijk te doen en de lever snelheid is altijd goed

Prima verlopen.

Voortgang werd uitstekend bijgehouden. Levering duurde iets langer dan gepland, doch dit lag niet aan Bandenexpert.

snel en efficiënt

snelle bestelling van banden online.

Zeer goede website

De goedkoopste website die ik gevonden heb en op een paar klikken vind je perfect wat je wil. Je krijgt een hele hoop opties die je kan nemen, met voldoende uitleg erbij. Wat wil je nog meer.

Goede en snelle service

Bij vragen wordt er snel beantwoord, prijs kwaliteit is ook goed.

Banden

Ik kon makkelijk de banden vinden die ik wou. Ik heb ze kunnen vergelijken met anderen. Op deze site waren ze ook het goedkoopst. Betalen was heel gemakkelijk met de Qr-code. Ik ontving onmiddellijk een mail met de bevestiging De site is tevens overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ik zal in de toekomst weer beroep doen op deze site en het aanbevelen aan vrienden/ familie/ collega's.

Goede prijs en goede opvolging

ZEER TEVREDEN

PRIMA PRIJS KWALITEIT

Super gemakkelijk

Goed overzichtelijk en duidelijke website

Their experience shows in the site, process & items choices

Nothing to mention, I had tribal paying (it might be connection issue between the site and my bank) Overall, thank you for being there

snel en simpel alles te vinden

het was een makkelijke en snelle bestelling

Makkelijk, scherpe prijs, goede website

Eenvoudig vergelijk van de banden, duidelijke website

Goedkoper en snel

Geen eindeloze zoektocht . Duidelijke website , snel besteld aan voordeliger prijzen

Makkelijk te bestellen

De site maakt het gemakkelijk prijs en kwaliteit van verschillende merken te vergelijken en de banden te laten leveren waar het beste uitkomt op dat moment.

Gemakkelijk om zelf alles te vergelijken.

Zeer gemakkelijk om thuis in alle rust de verschillen en prijzen van de merken te vergelijken.

Zeer gemakkelijk om te bestellen

Goede site en over zichtelijk snelle levering en een perfecte prijs

Geen opmerkingen

Top zoals verwacht, geen verrassingen

Super !

Top banden goede prijs !

Snel, kwaliteit, gemakkelijk

Gemakkelijke website, snelle bevestiging.

Makkelijk en goedkoop

Goede site om banden te vergelijken en makkelijk om te bestellen en bij een montagepartner te laten leveren.

Overzichtelijk en makkelijk

Makkelijke en overzichtelijke webshop met verschillende betaalmogelijkheden. Top

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen