Was good price.

I found my tyres less cheap other websites. I call Bandenexpert they told me its normal price and tyres not older than 2-3 years. I will update when they montage my tyres

Makkelijk en overzichtelijk

Fijne webshop komt gelijk bovenaan bij google en goeie reviews. Makkelijk en overzichtelijke website. Ook heel fijn is de vele betaald methodes die wordt aangeboden.

Correcte communicatie en afspraken volgens de website.

Correcte communicatie en afspraken volgens de website

Super vele banden assortiment

Ik wilde zomerbanden voor verbruik een A en voor regen ook A Heb deze bij jullie gevonden bridgestone turanza t005

Duidelijk, scherp geprijsd en lokaal

Duidelijke en gemakkelijke site. Scherp geprijsd tov andere sites en bandenmonteurs. Keuze uit lokale montagepartners

Alles héél vlot verlopen :)

Heel gemakkelijk

Betrouwbaar voor nieuwe banden te bestellen.

Betrouwbaar voor nieuwe banden te bestellen en ook voordeliger om banden online te kopen dan bij een winkel. Tot nu alleen een slechte ervaring gehad. Nieuwe banden van continental besteld en ermee gereden, maar de band is kapot gegaan na paar maanden. Normmaal zou dit niet moeten gebeuren, maar moeilijk erop in te spelen als het een online winkel is.

Tevreden klant

Komt optijd, Goede kwaliteit

Vlot en duidelijk

Duidelijke info, duidelijkheid over prijzen en uitgebreide keuze. Wordt vervolgd, levering en plaatsing hopelijk even vlot.

Eenvoudig en goede prijs kwaliteit verhouding

Alles ok

All een keer of 10 bij bandenexpert gekocht altijd alles in orde

Vlotte kerel die weet wat hij doet en snelle service

heel gemakkelijk bandjes besteld online, bij Alride laten leveren en paar dagen later laten monteren voor de deur, zeer gemakkelijk!

Makkelijk besteld!

Eenvoudig om te bestellen en overzichtelijk.

GOEDE WEB SITE, DUIDELIJK, HOPELIJK SNELLE LEVERING, GOEDE PRIJS, VEEL KEUZE, OP VOORRAAD

top

Top steeds perfect zoals besteld en grote keuze.

Heb bij verschillende bedrijven geprobeerd maar Banden Expert is gewoon de topper in banden. Leveringstermijn wordt gerespecteerd. Perfecte uitleg bij elke band, een schitterende layout waarin je gemakkelijk navigeert. Een aanrader als je naar banden zoekt.

ZEER GOED!!

Bestelling geplaatst en snel levering. Tevreden!

De snelle en correcte levering alsook de interessante prijs voor het brede gamma aan banden maken het een plezier om hier te bestellen.

PERFECT

PERFECT

BESTELLEN GING HEEL MAKKELIJK EN VEEL KEUZE

alles verliep vlot. keuze van banden voor iedereen. prijs en kwaliteit. 2de maal ik hier banden bestel en al altijd tevreden;

Zoals geadverteerd

Simpel online. Beste prijs. Perfect op tijd.

Goedkoop ,wat fout gelopen, maar snel rechtgezet door de klantendienst

Goedkoop , snel geleverd .De gekozen monteur beweerde dat de montagekosten extra aan hem moesten betaald worden terwijl ik al betaald had bij de bestelling van mijn banden.Het bedrag van de montage is na melding aan de klantendienst van bandenexpert snel terugbetaald aan mij; Top service !

Eenvoudig en overzichtelijk

Het is gemakkelijk te vinden op jullie site en overzichtelijk wat het gamma aan banden en montage betreft.

Uitgebreide keuze en goede prijzen

Overzichtelijke website met uitgebreide keuze aan goede prijzen. Uitgebreid netwerk aan montagepartners die onmiddellijk worden afgerekend

Makkelijk en betrouwbaar

De site was zo makkelijk te gebruiken. Simpel en straight forward. Super handig met alle filters die je kan instellen. Als je iemand bent die niet veel van auto's afweet, word je hier echt goed begeleid. Elk product word dummy proof beschreven, zoals bijvoorbeeld de categorie waarin je product zich bevind op vlak van verbruik. Zo goed om te weten wat je eigenlijk echt koopt. Bovendien was het erg gemakkelijk om meerdere kwalitatieve monteurs te vinden. Dat is ook weer een zorg minder. Super ervaring! Dit voelde niet shady of onprofessioneel aan zoals op andere sites... Blij dat ik hier aangekocht heb.

Meerdere keren besteld bij jullie

Iedereen in mijn vrienden kring en bij de bandenzaak waar ik ze laat opleggen bestellen bij jullie

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen