goede service

Ik ben tevreden over de dienstverlening en het aanbod.

Snel,gemakkelijk en goed(koop).

Ik heb het als zeer gemakkelijk en prettig ervaren.

Schitterend

Een hele gebruiksvriendelijke webstek ! Heel duidelijk en klantvriendelijke webomgeving !

Makkelijk

Gewoon duidelijk, makkelijk en snel geregeld. Alleen de productfoto's zijn niet allemaal correct.

Makkelijk bestellen, beste prijs

Had al eerder goede ervaring met Bandenexpert. Prijs voor de banden die ik wilde was hier (weer) het laagst. Makkelijke keuze dus!

Ik ben blij met de aankoop en snelle levering

zeer vlot besteld!

duidelijk site, zelfs voor een dame die er niet veel van kent is alles zeer duidelijk

Duidelijk en betaalbaar

Betaalbare banden,en de mogelijkheid om ze te monteren

NIEUWE KLANT

NIEUWE KLANT

Prijs kwaliteit

Snel zoeken en bestellen

Altijd een goede en snelle service

Al een aantal keer banden hier besteld. Altijd snel en netjes bezorgd. Eenvoudige site en makkelijke betaalopties. Een zeer tevreden klant

Altijd de beste prijs, altijd dik in orde

Altijd dik in orde. Beste prijs en geen extra zever met extra kosten. Gratis levering aan de deur.

2de maal besteld en tevreden

Vlotte levering bij mijn bandencentrale en ook daar een fijne service

Nog nooit teleurgesteld

Snelle service, kwalitatief goed advies.

Ruime keuze

Ruime keuze , goede prijzen, goede uitleg.

Easy ride, lekker vlotjes

Goede prijs/kwaliteit, grote keuze en top dat je zelf je montage plek kan kiezen! Verzending naar monteur is gratis, helemaal tevreden!

De goedkoopste banden koop je hier !!

Goede kwaliteit/prijsverhouding, snelle levering en degelijke montage door vriendelijke montagepartner !!!

Supersnelle service!

Supersnelle service zowel qua versturen als de montage van de banden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vlot

Vlotte afhandeling en levering

Snelle en vlotte bestelling en levering.

Bestelling lopen steeds op wieltjes

Bestelling lopen steeds op wieltjes

Super makkelijk om te alles regelen

Alles super makkelijk en heel goede prijzen,en makkelijk om te montage vinden,ik hoop hoop alles zo vloot verlopen verder

Parfait

Satisfait

Goede prijs, eenvoudig montagepartner vinden

De prijzen zijn concurrerend en het is eenvoudig een geschikte montagepartner te vinden. De levertijd zou iets ingekort kunnen worden.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen