Overzichtelijk divers aanbod

Hopen op een snelle levering!

ALLES VOLGENS AFSPRAAK.

SUPER

Banden Expert met zo'n scherpe prijzen, dat schept een band!

Ik ben in blijde verwachting of alles lekker zal rollen na deze bestelling.

Uitstekende site!

Makkelijke site , verschillende betaalmogelijkheden en een vlotte en correcte afhandeling

Makkelijke site met veel keuze

Net banden besteld, veel keuze en ze worden gelijk geleverd bij de monteur. Ideaal!

Hoe simpel kan het zijn om banden te bestellen?

Heel simpel dus, gewoon de filters invullen en je krijgt een uitgebreide keuze. De prijzen zijn concurrentieel.

Vlotte levering ,correct

Hulpvaardig klantendienst

Al bij al goed

Beste prijs online top

Beste prijs online te koop voor een prima band gemakkelijk bestellen en betalen echt top

Eenvoudig en snel bestellen

Eenvoudig en snel bestellen. De site is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. In enkele minuten een mooi overzicht gehad, met goede omschrijving, vergelijkingstabel, betaald en verzonden. Voorziene levertermijn 2 werkdagen. Gezien vorige ervaring zal dat zeker lukken.

The easiest way to replace your tires.

A lot of information available to help you make the best choice.

Overzichtelijke en intiutieve website

De bestelling liep op rolletjes. Nu enkel nog levering en montage afwachten

overduidelijke site

zeer snelle bestelling aan zeer scherpe prijzen,aanrader

Betrouwbare partner met een vlot bestelproces en overzichtelijke weergave van de verdere opvolging.

Aanrader!

Snel en correct

Vlotte afhandeling, scherpe prijzen

Prijs kwaliteit

Zeer tevreden over deze banden dit word men vaste site / set banden voor in de toekomst !

Uitstekend !

Overzichtelijke website, correcte prijzen.

Goede banden

Had ook 2 ventielen besteld, Communicatie omtrent ventielen tussen bankenexpert en montage partner niet ok.Van mijn banden ben ik tevreden.

communicatie en beloftes 0,0

op 8/04/2023 2 banden besteld + betaald wat volgens de site op voorraad waren... zending zou verzonden zijn via dpd , volgens track nummer enkel aangemeld maar niets verzonden... Klantendienst zou het nakijken en mij op de hoogte houden , wat ook niet gebeurt is. Gevraagd om mijn geld terug te krijgen of een uitleg wat er mis is gegaan... geen antwoord... woordje uitleg of een antwoord was fijn geweest, mijn geld terug nog veel fijner ...

Goed overzichtelijk site

Banden snel gevonden ook buiten maten

correcte afhandeling

ook de samenwerking met 'Bandenshop Gent' was correct.

Makkelijk

Makkelijk te bestellen en snelle levering

snel en gemakkelijk besteld. top prijs !

ging snel en eenvoudig om te bestellen en te betalen. en dan ook nog eens voor de beste prijs... wat wil je nog meer ? (aankoopbedrag terugwinnen via deze enquete bv. :-) )

Terugkerende klant omwille van service snelheid prijs beschikbaarheid.

Samen met DeWit bandenservice in Londerzeel een onberispelijk team!

Kan momenteel nog geen hervaringen meedelen.

Het is de eerste maal dat ik er bestel ben benieuwd.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen