Beste banden

Mijn ervaring met empirisch was perfect

Goed en vlot

Banden 4 dagen gemonteerd en ogen mooi,nu hopen ze lang stand houden want eerste keer dat merk van band geprobeerd!

Makkelijk zoeken en veel kozen

top

heb al eerder banden besteld en dat beviel mij goed, makkelijk besteld online en levering en banden waren zoals afgesproken .zoals het hoort.

Prima banden, levering en montage verliep ook prima

Prima banden, levering en montage verliep ook prima

Alles verlopen zoals afgesproken

4 banden bestelt, duidelijke communicatie van de geschatte levertijd. Melding via mail van aankomst bij de plaatser.

Handig en gemakkelijk te bestellen. Super prijzen!

Snel besteld, snel geleverd

Voor mijn aanhangwagen heb ik de goedkoopste banden in het aanbod aangekocht. Snel geleverd, meer moet dat niet zijn.

gewoon fantastisch

duidelijke website, goede prijzen, snelle levering

Overzichtelijk en snelle behandeling naar eigen wensen

Snelle behandeling naar ieders wens en vlotte levering

Bestelling verliep vlot

De beschrijving van de banden is zeer uitgebreid, maar gemakkelijk om te bestellen.

You were serious and I will recommend you.

Yes, everything went as it should and I will definitely buy from you again next time and I will recommend you to other friends.

• Ne-ai recomanda? Yes

Makelijk bestellen en goede prijsverhouding

alles vlot verlopen

alles vlot verlopen zoals het hoort,

Alles perfect verlopen zoals overeengekomen !

Goede service en vlotte bediening !

perfecte service!

perfecte service! perfecte service! perfecte service! perfecte service! perfecte service! perfecte service! perfecte service! perfecte service!

Veruit de beste site voor nieuwe banden

Bij Bandenexpert kon ik kiezen uit een enorm groot aanbod met handige zoekfilters op perfect te vinden wat ik nodig had. Modellen waren makkelijk te vergelijken door de vele en overzichtelijk gestructureerde informatie. En ook belangrijk: de scherpste prijs voor het model dat ik zocht. Aanrader!

Duidelijk

Ja raakt snel aan een offerte via deze site en aan een redelijke prijs.

Goed tevreden

Veel keuze aan banden met simple en vlotte afhandeling van de bestelling

Goede overzichtelijk website. Veel keuze en gemakkelijk kiezen van montage partner

Goede prijs kwaliteit

Goede site en gemakkelijk om de band te vinden die je zoekt. Top!

Groot aanbod en scherpe prijzen!

Goed werkende webshop, ruim aanbod en heel mooie prijzen!

De goedkoopste banden vind je hier bij banden expert

Na veel wikken en wegen heb ik mijn beste slag geslagen bij banden expert, jullie zijn werkelijk ket beste koop. Bedankt.

Zeer goede service, vorige keer ook al daar besteld.en zeer tevreden man. Kan het aanbevelen aan iedereen. Mvg koen

Snelle levering, correcte prijs

Snelle levering, kwaliteit aan goede prijs.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen