Zeer vlotte afhandeling

TOP

Altijd correct en de goedkoopste van Belgie

Zeer vlotte pagina!

Ik kon zeer snel mijn juiste banden terugvinden en het bestellen/betaling ging vlotjes. Zoals men het verwacht! Zeer tevreden!

Alles correct zoals het hoort!

Alles is vlot gegaan en de banden zien er goed uit!

Snelle levering v.d banden

Maar de bestelde en betaalde ventielen waren er niet bij.

vlot

Banden voor caravan vervangen met zelfde band "Kargomax ST6000". Niet overal te vinden. Bij "bandenexpert.be" wel gevonden en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Groot aanbod, goede prijzen én mogelijkheid leveren bij bandencentrale!

Het is een absolute meerwaarde de banden bij een bandencentrale te laten afleveren. Verder is er een groot aanbod van banden met telkens een heel concurrentiële prijs. Op enkele minuten was ik klaar en over enkele dagen kunnen ze worden gemonteerd. Aanrader!

Snel en gemakelijk

gemakkelijke website

net besteld nu even afwachten voor montage

super goed fantastisch voor herhaling vatbaar

super

De prijs, gaf de doorslag!

Een groot verschil van prijs. Veel voordeliger!

altijd prima , nooit gezever!!!

snelle levering ,altijd in orde ,goede prijzen

Heb reeds aangekocht, en was in orde

Heb reeds ervaring met bandenexpert , en was in orde.

Zeer snelle levering, perfecte service goede prijs kwalitijt

Reeds enkele malen banden gekocht steeds de juiste info. Ruim aanbod van banden in verschillende prijsklasse met de nodige rol en baanvastheid vermeld. Volgende band die komt van Bandenexpert.

Al verschillende malen banden bij jullie gekocht. Super service.

Besteld op zondag, woensdag al onder de wagen.

Top!!! Snel en netjes geregeld

Top product. Snelle levering.

Ik raad deze verkoper echt aan.

Super makkelijk en goedkoop!

Gewoon bestellen, grote keuze, en ze sturen je banden naar een centrale van je keuze vlakbij!

Tevreden, doch ventielen zijn meestal overbodig.

Tevreden, doch ventielen zijn meestal overbodig. Als je dan toch ventielen zou nodig hebben, dan zijn die altijd te verkrijgen bij de montage van de banden door een voorgestelde garage van Bandenexpert. In mijn geval werden er zelfs geen ventielen geleverd, en dan moet een creditnota gebeuren en terugstorting. Dus om al die administratie te vermijden, gewoon nooit ventielen mee bestellen.

Top ervaring

Veel keuze en gemakkelijk bestellen

Grote keuze, gemakkelijk bestellen korte levertijd.

Bedrieglijk

Op een vrijdag bestelde ik bij deze firma twee banden. Bij de bevestigingsmail zie ik helaas dat er maar 1 band is besteld. Ik bestel dus dan nog maar één band. Gelukkig, er was nog één op voorraad. Daarbij krijg ik terug een bevestigingsmail dat deze band is besteld. Twee bevestigingsmails en twee facturen dus. De maandag krijg ik van hen een mailtje dat de band van de tweede bevestigingsmail niet voorradig is en dat ze mijn geld gaan terugstorten. Ik contacteer de firma om te laten weten dat ik dan ook de eerste band niet moet hebben aangezien we geen twee verschillende banden op één as mogen monteren. Een telefoniste meldde mij echter dat annuleren helaas niet mogelijk is omdat deze band reeds opgestuurd is naar de firma die die zal monteren. Ik moet hem dan retourneren en retourkosten betalen. Trouwens, ben ik achterna te weten gekomen, naar een montagebedrijf die al een jaar niet meer actief is. De manier waarop de ganse zaak wordt afgehandeld vind ik allesbehalve klantvriendelijk en zelfs een beetje frauduleus. Op hun website staat letterlijk vermeld: "Zijn de producten die ik op de site zie staan voorradig? Ja, de complete voorraad treft u aan op de site. Bij ieder product staat het actuele aantal vermeld." Hadden ze mij bij de tweede bestelling laten weten dat deze band niet meer voorradig is, dan had ik nog tijdig de eerste bestelling kunnen annuleren. Als de actuele voorraad, zoals ze zelf zeggen, vermeld staat bij het product, zou bestellen zelfs onmogelijk moeten zijn.

Bedankt voor goede attracties

De banden zijn goed nog twee bij besteld

Zeer tevreden, kwaliteitsvolle banden

Heb al reeds banden bij jullie besteld. Ik ben zeer tevreden van de service aangezien de DOT van de banden van hetzelfde jaar was.

Overzichtelijke website met mooie prijzen

Duidelijke website met een groot aanbod aan banden in alle prijscategorieën.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen