Overzichtelijke website met mooie prijzen

Duidelijke website met een groot aanbod aan banden in alle prijscategorieën.

Super en duidelijk site

Vlotte bestelling en een duidelijke site met de nodige uitleg

Eenvoudig en vlot

Ruime keuze en eenvoudig Meer hoeft dit niet te zijn Dank u Overzichtelijke Site trouwens

Vlotte aankoop

Duidelijke prijsaffichering en nu hopen dat de montage ervan even vlot verloopt...

Gemakkelijk te kiezen voor banden

Goed overzicht om banden te kiezen en snelle levering

Prima service.

Vlotte samenwerking, prima en snelle servive.

goede service duidelijke site

zeer tevreden

Altijd beste prijs kwaliteit

Grote keuze aan banden, duidelijke omschrijving met de nodige uitleg er bovenop daarbij nog eens een heel snelle levering.

Eenvoudig en snel geregeld

Eenvoudig je banden kiezen en bestellen aan een voordelige prijs. Top!

miraculeus

fantastische ervaring

Ging als de gesmeerde bliksem zo snel!

Ik ben een leek en heb het volgens mij goed gedaan. Goed te doen jullie site. Grtz Patries

ZEER DUIDELIJKE BESTELPROCEDURE EN CONCURRERENDE PRIJZEN

WAT MIJ ERG AANSPRAK, WAS DE HERINNERING DIE IK DE VOLGENDE DAG KREEG, OMDAT IK MIJN BESTELLING NIET HAD AFGEROND.

Makkelijke site

Makkelijk selecteren en prijzen zijn meer dan correct. Goed dat de mogelijkheid geboden wordt om meteen een monteringspartner te kiezen.

Goeie prijs kwaliteit

Goeie prijs kwaliteit En montage

top team niet opdringerig ...to the point ...

spijtig da het niet zo simpel in time is om banden te laten plaatsen op speciale velgen ... ikzelf durf maar tot 18 ... heb zelfs mijn eigen 19 moeten laten plaatsen...spijtig ... maar er had iemand afgezegd en dus ok anders stonden ze er nu nog niet op ...en zoiets kan eigenlijk niet ...ik begrijp dat bandencentrales eerst hun klanten helpen..maar 3 maand wachten ..dus ik koop bij jullie alleen nog banden tot 18 ...allez als ik niet goedkoper vind ...en eigenlijk al wel ..in Nederland ..so ?..... mvg mark

doen wat ze beloven

correcte service

redelijk tevreden

van de service ben ik zeer tevreden.alleen dat er op de site staat gratis verzending en dat ik toch telkens verzendingskosten moet betalen?

topbedrijf

alles wens bij deze naar

Bijna alles zoals afgesproken

De prijs van het bandencentrum was niet correct.

Goed overzicht op de website

Eenvoudige zoekopdracht, gewoon aanklikken wat je zoekt, bestellen en afrekenen, levering en montage word direct geregeld(postnummer ingeven) je krijgt direkt adressen van monteurs in uw buurt waaruit je kan kiezen en enkel de montage van de banden moeten nog afgerekend aan de monteur. Eenvoudiger kan niet meer . Ik ga zeker bankenexpert aanbevelen aan mijn vrienden familie en kennissen Grt Andre

kijk alles goed steeds goed na

uit de technische controle van mijn voertuig blijkt nu dat 2 jaar geleden in mijn pakket van 4 banden . 3 banden met index 94V geleverd waren en 1 in 98V index. dit heb ik niet gezien, noch de monteur . enkel de controleur nu en dus rode kaart en terugkeren. garantie vervallen, resultaat : 1 band bijkopen. wees dus steeds aandachtig en controleer je levering goed !*

The max

Tijdens deze erbarmelijke economische periode is het voor jonge mensen niet zo gemakkelijk, zo is het fijn dat er zaken zijn die goede producten aan betere prijzen kunnen aanbieden en dit gekoppeld aan een excellente service…. Top

Makkelijk vergelijken en bestellen

Overzichtelijke website, die het makkelijk maakt om te vergelijken en te bestellen.

gevraagd en gekregen wat ik wilde

gewoon zoals men het mag verwachten van een goed bedrijf

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen