Juiste banden Geleverd op 2 dagen

De banden die ik besteld had netjes geleverd op 2 dagen.(correcte merk en model afmetingen) enige opmerking(het is een band dot2019) besteld in december 2022. Mij stoort dit persoonlijk niet, maar staat wel nergens op de site vermeld.

Fantastisch!

Heel fijn dat deze banden in een centrale naar keuze worden geleverd en gemonteerd.

Overzichtelijk

Banden gemakkelijk op de site te vinden en groot assortiment. Zeker voor mij de goedkoopste optie om bij bandenexpert.be te bestellen. Mijn volgende bestelling zal zeker bij bandenexpert.be zijn en raadt dan ook sterk aan.

snelle afhandeling

tweede maal besteld fijne ervaring goede service kort bij huis voor het vervangen banden

c'est super simple

nouveau client , je trouve les prix vraiment très bon et leur site est vraiment très simple d'utilisation ....rapide,sécurisé et facile ...c'est TOP

2de keer dat ik hier bestel

Het is makkelijk en levering is altijd snel. Zo kan ik weer een paar maanden verder!

Bandenexpert. gewoon de beste bandenleverancier

Bandenexpert. gewoon de beste bandenleverancier Steeds 200 % tevreden Beste prijs, beste servicd

Goedkoop en enkele band ook bestelbaar zonder bijkomende kosten

Dit is de enige site waar men een enkele band aan de goedkoopste prijs kan bestellen zonder kosten en gratis geleverd ! Top !

Alles perfect verlopen

Levering en plaatsing perfect verlopen

Tot nu toe Top!

Gemakkelijk en snel voor bestellen (en betalen) en regelen lever/plaatsingspunt, ik hoop dat levering en plaatsing even vlot gaat verlopen (fingers crossed ;)

Topmerken voor de beste prijzen!

Ik bestel al vele jaren mijn banden (en die van vrienden) via Bandenexpert.be. Erg goede banden, ook de DEMO's en OUTLET's zijn te vertrouwen en altijd in erg goede conditie (bijna nieuw).

Zeer snel en gemakkelijk en voordelig

Ik bestel vaak via hin is geodkoopst en heel makkelijk. No nonsense. Love it

Prachtig

Prachtig aanbod en zeer goede prijzen en keuze.

Goede prijs

Eerste keer besteld

Goede prijs

Eerste keer besteld

Snelle levering en correcte prijs

Snelle levering met opvolging mbt soupape. Alleen op mijn vraag mbt de soupape kwam geen (tijdig) antwoord

Snelle levering en correcte prijs

Banden zijn in orde

Een goede M+S band wij zijn tevreden

Banden zijn in orde

Een goede M+S band wij zijn tevreden

gemakkelijk

goede prijzen en alles op 1 site geregeld.

gemakkelijk

goede prijzen en alles op 1 site geregeld.

superdeal

opverzichtelijke website met superprijzen binnen een aanvaardbare periode geleverd

Snel en duidelijk

Kiezen en betalen ging snel. De informatie bij de producten is zeer duidelijk.

Snel en duidelijk

Kiezen en betalen ging snel. De informatie bij de producten is zeer duidelijk.

makkelijk

prijs ok , gemakkelijk , ook veel keuze en montage dichtbij

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen