Snelle levering, correcte prijs

Snelle levering, kwaliteit aan goede prijs.

EEN AANRADER

Scherpe prijzen en duidelijke website. Van de bandenmonteur weten we al jaren dat dit een top bedrijf is

Breed aanbod, goede service en lage prijzen

Via de chatbot krijg je gericht antwoorden en ondersteuning. Website met ordelijke en duidelijke structuur met de juiste info. Aankoop via erkende dealers met garantie op originele banden. Snelle levering.

Top website

Al 20-30 keer banden besteld, altijd mooi op tijd en juiste materiaal geleverd. Top firma en service!!!

uitstekendt

goeie prijzen en uitstekende afhandeling

Banden aan een topprijs

Eerder al gekocht bij bandenexpert, snelle service en gunstige prijzen

beste prijs

jullie zijn goedkoper voor nieuwe dan andere voor 2de hands top

Top prijs/snelle levering

Overal vergeleken en hier zijn ze snelst geleverd en aan de beste prijs. Bestel hier al jaar en dag mijn banden. Nooit teleurgesteld

Goede grip

Ben er zeer kontent mee

Heel gemakkelijke site.

Dit is niet de eerste keer dat ik banden bestel, en het verloopt allemaal heel vlotjes.

Snel geleverd .

Banden besteld , ik moest naar de keuring , netjes op tijd geleverd

Goede service voor een goede prijs

Ik bestelde hier al meermaals nieuwe en/of demo banden! Steeds een super goede prijs en altijd correct en snel geleverd!

Tot nu toe geweldig

Snelle keuze kunnen maken, goedkopere prijzen en goede service. Ga hier zeker nog bestellen

Snel en eerlijke prijs

Heb snel kunnen bestellen, hij is op stock en hopelijk snel geleverd

Prima prijs/kwaliteit en uitstekende service

reeds verschillende malen banden besteld en steeds alles op tijd en voor de beste prijs.

Mijn ervaring was prettig en zeer vriendelijk.

Duidelijke communicatie

Overzichtelijke website vergemakkelijkt de juiste keuze.

eenvoudig

snel en eenvoudig

top

beste prijs

Top banden

Heel goede service en snelle levering

Makkelijk en snel!

geweldiguitstekendgemakkelijk

heb al meerdere keren besteld bij bandenexpert.be altijd op tijd geleverd en zit heel goed met zijn prijzen dus ja ik ben zeer tevreden. Robby smets

Snel en correcte prijs

Goedkoopste online, goede beschrijving van de band, correcte levering. Hier koop ik volgende keer terug

bestelling en levering is af

aanbod, keuzemogelijk, het bestellen, betaling en levering is een geheel enwerkt perfect;

Reeds twee achterbanden

Enkele jaren gelden twee achterbanden voor ons autootje. Rimpelloos door keuring. Nu twee voor voor nieuwe keuring. Duimen maar.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen