bestelling en levering is af

aanbod, keuzemogelijk, het bestellen, betaling en levering is een geheel enwerkt perfect;

Reeds twee achterbanden

Enkele jaren gelden twee achterbanden voor ons autootje. Rimpelloos door keuring. Nu twee voor voor nieuwe keuring. Duimen maar.

Op tijd geleverd, goede kwaliteit en zachte prijzen

Ikzelf ben al een tweetal jaar klant bij bandenexpert. be Als gepensioneerde en geinteresseerd in alles met een motor hebben we toch veel banden nodig voor onszelf ,familie en vrienden. Als test rij ikzelf met atlas green banden en ben daar super tevreden over. Zeker qua kwaliteit en prijs is dit een super product. Ik kan en mag deze banden aan iedereen aanbevelen. Deze banden bezitten ook zeer lange looptijd, weinig lawaai, goede baanvastheid en zijn daarbij zeker betaalbaar.

Duidelijk

De website is duidelijk en gestructureerd. Zelfs iemand zoals mij die niet veel van banden kent kon er gemakkelijk bestellen

Simpel en top geregeld

Banden goedkoper halen en bij jou garage laten opsturen? Dat is mogelijk en super snel geregeld.

Snel betrouwbaar en goedkoop

Ik heb heel gemakkelijk met de zoekfunctie alles kunnen terug vinden voor mijn prijsklasse.

Als je keuze veilig rijden is, staat er Bandenexpert klaar voor u ..!!

Gemakkellijk zoeken, vinden met enorm veel keuze, sterke aanrader...

Overzichtelijk en makkelijk

Makkelijk om de juiste maat op te zoeken en nadien de goede keuze te maken.

Very fast delivery and the customer service answered fast when I had a problem

Very fast delivery and the customer service answered fast when I had a problem

Goeie prijs kwaliteitverhouding !

Voor de eerste keer via jullie website banden besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling ging aankomen bij mijn thuis waarvoor dank. Ik kan deze website aanbevelen

Goede service ,snelle verzending

Ruime keuze, laagste prijs, en vlotte regeling.

Snel en vlot

Goede prijs en zeer gebruiksvriendelijk

Snelle levering aan een gunstige prijs

Zeer gemakkelijk te bestellen en mijn favoriete merk was voorradig.

Ruime prijsvriendelijke keuze aangevuld met goede informatie

Veel zoekwerk bij grote banden montage winkels, niet altijd een prijsraming voorhanden of goede uitleg.

Top bedrijf , snelle levering en service

Snelle bestelling , levering en af handeling , toppers ga zo door.

gemakkelijke site

even surfen en klaar

goedkoop

makelijk en goedkoop

Dik in orde

Snelle levering en zeer aantrekkelijke prijzen.

Prijs / kwaliteit / service

Met de service nog nooit problemen gekend , scherpe prijzen tov concurenten

Goede uitleg bij de artikels

Goede prijs-kwaliteit

Vlotte website en bediening

Makkelijke website en snelle levering van de aangekochte banden voor herhaling vatbaar !!

Gebruiksvriendelijk

Al meermaals banden besteld via bandenexpert. Zeer gebruiksvriendelijk. Je vindt een duidelijk overzicht per band met overzichtelijke specificaties. Kwa prijs zijn ze vaak goedkoper dan de concurrent. Aanrader voor wie nog twijfelt !

Snelle en makkelijke service

Heel eenvoudig gebruik er wordt ook heel duidelijk alles vermeld. Zeker een aanrader.

perfect

Service is perfect ik heb talloze sites afgezocht en deze was ook nog eens de goedkoopste aanrader als je banden voor de beste prijs wilt en een uitstekende service

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen