Ik denk dat de producten kunnen sneller ingelerde worden omdat andere gezondheids bedrijf tussen de 24uur en 34uur al de online producten hebben bij ons thuis ingeleveerd. Voor de rest vind ik jullie een top bedrijf!!!!!
Goedemiddag, dankjewel voor je beoordeling! Doorgaans leveren wij de volgende werkdag maar ik begrijp dat het langer heeft geduurd bij U? We zullen hier goed naar blijven kijken dankjewel!
Pluspunten
Zeer tevreden over de producten en de levering. Mocht er toch een probleem zijn wordt dit op de juiste wijze opgelost! "Klant is Koning" is bij hun van toepassing.
VerbeterpuntenGraag zie ik als ik bestel of het in voorraad is. Daar ben ik weleens mee op de koffie gekomen. En dat is dan vervelend.
Pluspunten
De werknemers weten wat ze verkopen en doen er alles aan om hun klanten te vreden te houden. Altijd super vriendelijk
VerbeterpuntenNiks alles is top
Pluspunten
Hoge kwaliteit en goede communicatie
VerbeterpuntenNog scherpere prijzen
Pluspunten
prima kwaliteitsproducten
Verbeterpuntencommunicatie rond niet geleverde / niet voorradige producten kan beter opgevolgd worden.
Positive
Great variety of product and some amazing flavours used. Not only healthy but also a treat on movie night!
Pluspunten
Altijd topservice ervaren bij jullie, goeie produkten en levering
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles netjes verpakt en vers!
VerbeterpuntenIk zou graag punten willen sparen met online bestellingen.
Pluspunten
Duidelijkeid naar de klant en snelle levering
VerbeterpuntenMijn ervaringen zijn goed, dus op dit moment geen verbeterpunt
Pluspunten
Wat een lekkere producten en wat een topteam! Ik ben fan!
Top dankjewel!
Escudostraat 6 g