Pluspunten
goede service
Verbeterpuntenbij grote hoeveelheden zelfde kwaliteit leveren
Pluspunten
snel, vriendelijk
Pluspunten
Pluspunten
ze leveren supersnel prima producten
Factuur via de mail zou prettig zijn.
Pluspunten
prijs/kwaliteit is goed
VerbeterpuntenMisschien proberen minder in plastic te verpakken. Maar ik weet niet in hoeverre dit de kwaliteit verminderd
Pluspunten
Prima kwaliteit en goede service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijk, vers en snel , aanbiedingen /akties altijd fijn..
VerbeterpuntenSite wat makkelijker maken, in zoekbalk vaak storing vervelend ...."
Pluspunten
Active on facebook, all kind of interresting facts about the product. Easily reachable by mail. Excellent quality
VerbeterpuntenTough to improve but, occasionally there's a rotten paranoot in the batch. I don't notice the difference until I bite into it.
Pluspunten
Het persoonlijk contact, service op maat, snelle leveringen (tot op heden altijd binnen een werkdag) en handelen op goed vertrouwen, maakt Basboernoten een hele fijne organisatie om mee samen te werken.
Pluspunten
topkwaliteit, zeer goede kwaliteit/prijsverhouding, snelle levering, klantvriendelijk.
Pluspunten
Gewoon een prima zaak, waar je snel en vriendelijk wordt geholpen en het belangrijkste: prima kwaliteit, heerlijke noten.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle en keurige afwerking van de bestellingen. Prima producten.
VerbeterpuntenGraag antwoord op de mails die ik n.a.v. leveringen heb gestuurd!
Eefke, bedankt voor de beoordeling. Heb je toevallig een bestelnummer of wil je even contact opnemen met [email protected] als de mails die jij bedoeld nog niet beantwoord zijn? HIer moet iets mis gegaan zijn. Bedankt alvast!
Pluspunten
Reageren snel als je ze wat vraagt. Netjes verpakt en heerlijke produkten. Soms vergezeld door een verrassing!
VerbeterpuntenWat betraft spaarpunten is e.e.a. me nog niet helemaal duidelijk.
Hoi Suzanne, dankjewel voor je mooie feedback. Het spaarpunten systeem word hard aan gewerkt want dit functioneert niet naar behoren (technische mankementen) zodra dit gefixt is zullen wij je op de hoogte brengen met alle inns en outs!
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame mensen, heerlijke noten en ook de andere producten zijn (voor zover ik ze heb gegeten) lekker. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat er een ruime variatie is in ongebrande en ongezouten noten. Op de website is er logischerwijs een groter aanbod, maar dat kan je heel makkelijk op laten sturen naar je huisadres of zelf ophalen op een markt. Ideaal!
VerbeterpuntenDe verpakking van de producten (noten) op de website veranderen van plastic in duurzaam.
Pluspunten
Wij zijn op alle punten heel tevreden, nog even van te voren gebeld over iets en een eerlijk antwoord gekregen. Fijne verpakkingswijze en goede kwaliteit noten. Keurig op tijd geleverd.
Wow, wat een geweldig mooie beoordeling!
Pluspunten
goede prijzen, de amandelen zijn erg lekker. Fijn dat je in grote hoeveelheden/verpakkingen kan kopen. Kwaliteit van de producten is goed.
Pluspunten
Goede kwaliteit , goed verzorgd, vlug geleverd.
Pluspunten
Na bestelling die "verkeerd" was gegaan, hele snelle reactie en levering. Top!!
Anne, wat fijn dat het alsnog zo goed is opgepakt! Wat een mooie beoordeling, dankjewel!
Escudostraat 6 g
2988 CS Ridderkerk