Pluspunten
Altijd verse producten
Beste Margie, bedank voor de leuke beoordeling :)
Pluspunten
Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!! Snelle antwoorden!
Beste Ytje, Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede en gezonde produkten. Goede voorlichting. Mocht er iets niet in voorraad zijn, dan wordt je gebeld.
VerbeterpuntenBij kilo verpakkingen goed op houdbaarheids datum letten.
Beste Suzanne, Bedankt voor de mooie en eerlijke feedback!
Pluspunten
Lekkere noten en gedroogde vruchten. Snelle en correcte levering en altijd een verrassing bij de bestelling
Hoi Hilde, Bedankt voor je mooie compliment. Superfijn om te horen :)
Pluspunten
alle bestellingen tot nu toe waren top. Er wordt heel snel geleverd en kwaliteit is prima!
Beste Lisanne, Fijn om te horen dat de bestellingen naar verwachting worden geleverd! Super!
Pluspunten
Goede kwaliteit producten tegen de laagste prijzen. Anderen heb ik geïnformeerd over Uw side en aanbevolen hier te bestellen. Tot ziens. Klaas H. Bouwes.
VerbeterpuntenSucces hoef je niet te verbeteren, houden zo!
Wat een geweldige review en wat leuk om te horen!
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk, nauwkeurig,
Verbeterpuntende verzendkosten onder de 40 euro. Daarom bestel ik vaak toch maar niks, omdat ik eigenlijk niet zo veel dingen nodig heb. Wat mij betreft zou de grens 20 euro moeten zijn, maar ik snap dat het dan voor het bedrijf misschien niet meer genoeg winst oplevert
Hoi Zsuzsi, leuk dat je al zo een tijd klant bij ons bent! En wat een fijne beoordeling. Wist je dat de verzendkosten gratis zijn vanaf 35 euro? Het liefste zouden wij ook lager gaan maar de marges zijn inderdaad te klein om naar die 20 euro te gaan. Als het kan dan doen we dat zeker! Eventueel mag je natuurlijk ook als het uitkomt langskomen en je pakketje afhalen op een van onze markten.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenMinder duur maken
Pluspunten
het bedrijf voldoet gewonn aan je verwachtingen .. het werkt de orders professioneel af en levert goede waar
Beste Sip, Wat een mooie beoordeling, fijn om te horen!
Dankjewel!
Pluspunten
Veel keus , goede kwaliteit,
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen
Pluspunten
Heerlijk en eerlijk!
Pluspunten
Een leuk bedrijf met snelle service en een goed kwalitatief assortiment!
Pluspunten
Verse noten en snel in huis
Pluspunten
Goede kwaliteit producten, snelle levering. Leuke acties.
VerbeterpuntenVaste klanten acties
Pluspunten
Goede producten en snelle levering. Ook de informatie betreffende de levering is goed
Pluspunten
Persoonlijk geholpen met opnieuw activeren account. Bovendien kortingscode verlengd.
VerbeterpuntenWebsitefunctionaliteit.
Pluspunten
Besteliing makkelijknte plaatsen, altijd netjes, correct en snel geleverd. Daarnaast zijn de noten heerlijk. Via decwebsite leuke en bruikbare info Kortom ben erg blij
VerbeterpuntenHet huidige niveau vasthouden
Escudostraat 6 g