snelle levering en goede kwaliteit van het bestelde

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en mooie aanbieding

Snel geleverd.

Snel geleverd, goed verpakt. En op de juiste aangegeven plaats neergelegd.

Kan niet beter!

Snelle levering en goede informatie vooraf

Nog niets ontvangen

Ik heb het product nog niet ontvangen, dus kan ik het niet beoordelen.

Perfecte levering

Zeer snelle levering, vandaag besteld was de volgende dag in huis, toppie

Zeer snelle levering

De keuze van de cups uit de website is overzichtelijk

Goed en snel

Goede en snelle levering van bestelde producten

voordelig en snel gelevert

voordelig netjes ingepakt snel gelevert

Alles wordt snel af gehandeld.

Kwaliteit, beste prijs en snel geleverd

Voor mijn koffiecapsules betaal ik bij Coffeepoddeals de beste prijs, het wordt altijd snel geleverd, bestelling klopt altijd en hoe leuk dat er altijd wat lekkers bij zit.

Snelle levering , eindelijk weer gehaktballwtjes in tomatensaus en jus , verder nergens meer te krijgenl

Super snelle levering en lief die kleine attentie ; )

Bestelling snel geleverd (alleen jammer van de veel te grote verpakkingsdoos) en vond die kleine attentie super lief waardeer ik echt blijf zo doorgaan zou ik zeggen ; )

Het is over de datum

De bestelling kwam vrij snel, maar een aantal spullen waren al over de datum. Ik vind dit erg jammer, want het was een kado.

Erg tevreden!

Ik ben erg blij met mijn aankoop. De zakjes saus van Duyvis worden niet meer verkocht in de supermarkt helaas. Daar zaten onze favorieten tussen. Gelukkig verkocht deze site ze wel. Ik was wat sceptisch over de betrouwbaarheid, maar de spullen zijn netjes geleverd. Inclusief extra snoepgoed. Bedankt coffeepoddeals!

juiste artikel in de bestelde hoeveelheid

Alleen verpakt in een veel te grote doos. Veder blij met het spul want het is om onnavolgbare redenen overal: Jumbo AH, PLUS uit het leveringsprogramma geschrapt.

Uitmuntend

Geweldig, zo besteld en heel snel geleverd

Snel geregeld

Positieve ervaring

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Het is makkelijk bestellen en snel geleverd voor een goede prijs. Met je bestellingen kun je punten sparen voor extra korting. Fantastisch

Super snel

Wij zijn tevreden met de snelle en correcte leveringen van het bestelde. Wel vraag ik me af wat het nut is van 1 snoepje als attentie…. Wil niet ondankbaar zijn maar ik zou dan beter niks extra in de doos doen

Uitstekend.

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer snelle reactie en verzending. Het klopt de ene dag besteld de andere dag in huis,!

Supersnelle levering..chapeau!!

Supersnelle levering..chapeau!!

Goede ervaring de levering gaat prima

Goede prijs, snelle levering en correcte afhandeling.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden