Goede snelle levering.

Alles netjes verpakt en snel geleverd.

Keurig en heel snelle leverin

Ik was op zoek naar chai tea latte van dolce gusto en kwam op jullie site terecht. Heb mijn bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het al binnen. Super super snel en met een lekkere gevulde koek erbij.

Goed en snel

Super service en prijs!!

Hier gaan we vaker gebruik van maken.

Snelle levering, kleine attentie erbij

Heel tevreden. Eindelijk een adres waar ik de chai tea latte cups van Dolce Gusto nog kan krijgen. Ik had ze binnen 2 dagen binnen en leuk dat er een koek bij zat.

Goed service

Gewoon erg goed.

Fijne snelle levering binnen 2 dagen en altijd een klein kadootje erbij deze keer in de vorm van een gevulde koek , erg lekker .

De vorige bestelling was slecht maar deze bestelling is geweldig Netjes op tijd en goed verpakt en alles was compleet

Super snel

Veel koffie besteld en had het super snel binnen ondanks Corona en ondanks drukte etc. waar iedereen zich tegenwoordig achter verschuilt, dus top! Zal vaker bestellen.

Altijd op tijd geleverd , netjes verpakt, kortom zeer tevreden.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik moet al waarderen en Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Snelle levering en netjes verpakt!

Super goed!

Goede koffie :) snelle levering

super snelle service

Is snel binnen en met een leuk verassing erbij een lekker koekje .

zeer tevreden

als je iig genoeg besteld om gratis levering te krijgen is het hier de goedkoopste die ik maar kon vinden. de levering is zeer snel binnen 48 uur (op bezorg dagen) dus ik blijf hier bestellen (als ze tenminste ook de goedkoopste blijven )

Snelle levering met goede service

snel geleverd

het bestelde product was snel in mijn bezit en het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Goed en snel

Altijd goed

Snelle levering!

Snelle levering van heerlijke cappuccino!!

Pakken Barzini cappuccino zijn zeer snel geleverd, deze cappuccino kon ik niet meer kopen bij de Makro. Maar nu dus wel weer genieten van deze heerlijke Italiaanse koffie!

Snelle levering ..heerlijke koffie..veel keuze..

Alles volgens verwachting.

Duidelijke website en alles verliep volgens planning.

Maandagavond besteld woensdag alles binnen

Zeer snelle levering

Kwaliteitscups, redelijke prijs, goed verpakt met een kleine verrassing erin, zeer snelle levering, blijven dus klant

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden