Kan niet beter

Bestellingen worden altijd snel, netjes en correct geleverd. Nooit enig probleem ondervonden en qua prijs zijn ze de beste.

Uitstekende product en service

Uitstekende product en service

Bestel je op tijd, dan ontvang je de bestelling daags erna al. Perfect geregeld dus.

Altijd snel geleverd

fast delivery, good packaging

I had a great experience with Coffeepoddeals, I ordered something fragile and they were carefully packed. They also added some goodies inside. The delivery was very quick as well. Only thing is, please stop using DHL. The delivery guy came and dumped all our packages on ground floor, where they were left unattended. DHL used to deliver at door, we have 02 lifts in the building and there is no concierge downstairs to watch for the packages. I already lost one package on 26 April because DHL delivery guy marked it as delivered to me when they never rang or came to my door.

Priima

Prima service mooie aanbiedingen

Ze hebben veel keus en de levering is altijd op tijd.

super goed

bestellen en in een poep en een scheet was het in huis lekkerere koffie voor een betaalbare prijs goed hoeft niet duur te zijn en we kregen er ook nog twee lekkerere chocolaatjes bij

gewoon heel goed

besteld, ze versturen heel snel, goed ontvangen ennu.. het extraatje was erg lekker

Snelle service en goede website

Snelle levering!

Snel en compleet geleverd! Aantrekkelijk geprijsd met een extraatje, heel leuk!

Snelle levering en duidelijke communicatie op de website!

Snelle levering betere prijzen, prima assortiment

Makkelijke site om je koffie te bestellen. 2 dagen later al in huis. Er zaten bij ons nog 2 kleine chocolaatjes in. Leuke verassing! Ook de prijs in vergelijking met andere leveranciers is prima. ( Goedkoper) Volgende keer bestellen we hier weer onze koffie ( dolce gusto)

Goed snel en ook nog een kleine verrassing

De kleine verrassing vond ik zeer attent.

Netjes verpakt, alles naar wens.

Goed en snel

Na bestellen heb je het 2a3 dagen later thuis

Snelle levering en bij de eerste kop koffie een chocolaatje erbij

Makkelijk besteld, snel geleverd kortom Prima.

Juiste koffie en juiste levering en optijd

Niets te klagen

binnen 24 uur bezorgd en degelijk verpakt

Geweldig!

Alles keurig op tijd en heel netjes!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Perfect!

Goede prijs, netjes verpakt, snelle levering én iets lekkers voor bij de koffie cadeau!

Snel en goed

Iedere zending komt de volgende dag en goed verpakt met wat lekkers!

Levering snel

De levering van de koffie was perfekt op de beloofde tijd. Keurig verpakt.

Ik ben uiterst tevreden

Uitstekend...