Snelle en nette levering

Bestellingen worden altijd snel en netjes geleverd.

Het verbaasde mij alleen dat er een doos om een doos werd geleverd. Kan de sticker niet gewoon op de doos van Barzini zelf.

Snelle levering.

Duidelijke site en goede prijs

Veel keuze en snelle levering

Snelle levering en goed

Idem hier boven

Snelle levering voor goede prijs

Prima prijzen voor Dolce Gusto cups en lekker snel geleverd (2 dagen)

Grandioos

Goede snelle service ik hou ervan!

Heel goed!

Dik tevreden! Goede service, koffie mooi op tijd bezorgd

Levering hartstikke goed en snel, had alleen geen mailtje gehad na bestelling dus vroeg me af of het wel goed was gegaan

Goed ontvangen

Super blij mee. Heb zelf 2 chocolade erbij als cadeau. Dat kleine dingen laat je klanten heel tevreden en blijf maar terug komen. Top coffepoddeals !!!

Super snel

Super snel geleverd

Levering is snel

Foutje snel hersteld

Snel geleverd, maar helaas met de verkeerde cups. Telefoontje was voldoende: bestelling werd snel gecorrigeerd en verstuurd.

Super snel geleverd

Goede service en altijd een extraatje

Prettig zaken doen!

Zowel bestelling als bestellen verloopt soepel

Goede prijs

Door de feestdagen iets langer moeten wachten maar dat stond ook duidelijk aangegeven op de website en is zeker geen ramp. Normaal gezien altijd supersnelle bezorging.

Snelle levering, zelfs kort voor Kerst.

Communicatie slecht

Heb in eerste instantie al geen bevestigings mail gehad. Snap dat door de feestdagen het wat langer duurt. Moet steeds kijken via account hoe het met de bestelling staat (nog steeds niet bij dhl) terwijl ik het voor kerst nl 23-12 besteld heb. Het is nu 27-12, niks geen mail waardoor je met 1 druk op de knop je track and trace kan zien. Beetje jammer, zou niet snel weer hier bestellen.

Gewoon goed

Goede service en snel geleverd!

Altijd perfect

Simpel en goed, precies waar ik van hou. Geen poespas, gewoon goede koffie voor een scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd.

Altijd goed

Ik bestel hier altijd mijn cappucino light omdat het in de supermarkt niet te krijgen is. Prima kopje!

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden