Positief

Volgende keer iets beter opletten met wat mensen bestellen en met wat je daadwerkelijk verstuurd.

Prima service en prima prijzen

Snelle levering, mooie prijzen. Prima in orde.

Complete en vlotte levering van het bestelde.

Helemaal prima!

Goede service en levering.

Snelle levering, goede koffie

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Helemaal goed!

Bestel zeer regelmatig en nooit klachten gehad. Laatst was een bestelling onvolledig (was niet eerder gebeurd), even een mailtje en de dag erna was het resterende deel ook binnen. Helemaal top!

Duidelijke site, veel keuze en direct geleverd!

Ben blij met deze site. Koffie en/of thee op? bestel en direct geleverd! Schappelijke prijzen en ruim assortiment.

Snel en goed geleverd

Het bestellen online gaat heel makkelijk. Daarna wordt je goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Supersnelle levering.

Snel goede prijs hoge kwaliteit

Snel geleverd.

Goede spullen en snelle levering

Donderdagavond laat besteld, zaterdag binnen. Ik heb cups besteld, levering was goed en gewoon net als altijd helemaal dik ok. 1 nadeel, sinds mijn jongste ontdekt heeft dat er een paar kleintjes caramel in gestopt worden als extraatje heb ik ze niet meer voor mijzelf.

Zeer snel en alles was kompleet

Alles was in goede staat geleverd en zeer snel binnen een paar dagen

Niet denderend

Ik heb nog steeds geen koffiecups ontvangen.

Prima geregeld allemaal.

Makkelijk bestellen en snelle levering. Prijs is ook goed. Miste alleen het koekje :-)

Alles in orde

Normaal wordt de bestelling de volgende dag geleverd, nu een dagje later maar dat is geen ramp. Alles is prima in orde en dat voor een mooie prijs.

Goede en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Top! Snelle verzending

Snel verzonden! Netjes verpakt.

Snelle levering tegen een prima prijs

Snel en die extra’s zijn top

Leveren precies wat je besteld en wat extra.

Heel snel en goed geleverd

Snel en goed

Snelle levering. Voordelig bij grote afname. Geen verzendkosten bij afname vanaf 50 euro. Ik bespaarde op dolce gusto cups zo'n 28 euro. Ik kocht 14x pakken van 30cups

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs