Doen wat ze beloven

Goed product, snelle levering!

We zochten voor een groot evenement nog snel wat disposables. Ik was gewaarschuwd voor langere levertijden. Echter de roerstaafjes waren snel geregeld en geleverd. Top!

Op tijd en snel

Goeddddddd en snel

Prima levering

Dolce Gusto besteld voor uitstekende prijs. Levering keurig op tijd.

Uitermate goed

Sinds enige tijd bestel ik Dolce Gusto Cafe au Lait capsules bij uw instelling. Uitstekende service, zeer vlotte levering en ruime keuze.

Overzichtelijk site, gemakkelijk bestelproces en snel geleverd !

Ik was op zoek naar een mooie prijs voor dolce gusto cups. Een overmaat aan keuze is hier beschikbaar en zoals de titel aangeeft, het is fijn hier te bestellen, snel geleverd, dus nu rustig een kopje koffie drinken

Erg goed

Makkelijk te bestellen, degelijk verpakt en een goede bezorging.

Snelle verzending

Helemaal top, ook de kleine attentie erbij!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Zie boven

Heerlijk die grote pakken koffiecups en voor een zeer voordelige prijs en supersnel geleverd. Ga zo door met deze prijzen en u heeft er een nieuwe klant bij.

Maandag middag besteld dinsdag in huis.

Snelle levering Goede prijs De toffees erbij is altijd leuk

Volop keuze

Volop keuze

Over de prijs en levering ben ik tevreden

Voordelig en snel

Voordelig en snel

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, goed verpakt en niet te vergeten natuurlijk een zeer goede prijs. Ook blij met de gratis verzending boven de 50 euro anders wordt de koffie toch een stuk duurder.

Prima voorelkaar

Ben tevreden , altijd een vlotte levering

Snel geleverd vrijdag besteld en zaterdag al in huis dus top

Snelle levering, goedkoopste die ik kon vinden voor Dolce Gusto cups

Snelle levering. Goeie service. Makkelijke site. Super zo.

Ik ben echt blij met jullie. Zo lekker snel geleverd. Donderdags besteld, vrijdag in huis. Top. Ga zo door!

Kwaliteit is gegarandeerd en gemaakte afspraken worden netjes nageleefd.

Eerste bestelling is netjes uitgevoerd. Communicatie is beknopt en helder en ik ben vooraf op de hoogte gesteld van het tijdvak van aflevering. De goederen zijn goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd. En de koffie is vanzelfsprekend heerlijk tegen een scherpe aankoopprijs. Kwaliteit is gegarandeerd en gemaakte afspraken worden netjes nageleefd. Ik ben al weer toe aan mijn 2e bestelling.

Groot assortiment, lage prijzen

Coffeepoddeals levert mijn favoriete Dolce Gusto cups tegen veel betere prijzen dan de supermarkten. En daarnaast hebben zij ook nog eens veel meer keuze.

Snelle levering en ja toppie.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden