Ene dag besteld andere dag thuis Alles netjes verpakt

Snelle levering Scherpe prijs

Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

super snelle levering

goed verpakt

Aflevering via DHL is beneden peil

Via DHL wordt de bestelling steeds afgeleverd bij Service post terwijl ik kies voor mijn woonadres. Ik blijf ervoor thuis, omdat je een melding van hun krijgt wanneer ze komen. Dit is al verschillende keren gemeld maar doen hier bar weinig aan.

Fijne webshop

Zeer goede prijs en vanwege de drukte toch een snelle levering, ook snelle reactie op je mail. Zeker een aanrader om koffie te kopen.

Super snelle levering , top service

De koffie werd snel en netjes geleverd, ga dit zeker weer doen. Kan het iedereen aanbevelen

Gewoon goed

Onvoorstelbaar goed en snel

Ik had nogal wat coffee pads nodig en heb vreselijk zitten zoeken op internet naar de goedkoopste omdat het allemaal voor een dag is die wij organiseren en met een paar mensen betalen. Het mag weer en het kan nog, de vraag was steeds hoe lang nog. Daar zaten we en ik maar omrekenen naar per stuk. En dan moest de smaak die wij wilden hebben er ook nog zijn. Highlighten en wegstrepen dus. Coffee pod deals bleef steeds staan. Wat een assortiment en zeer scherpe prijzen, snelle bezorging en alles met track en tracé. Zo gebeurde het, in het kort. Verder niet naar om hoeven kijken, het werd aan de deur geleverd. Keurig verpakt en alles klopte. Ik ben vreselijk blij.

Prijs goed levering snel helemaal top

Een van de goedkoopste, en zeker de snelste levering. Goede producten netjes verpakt. Helemaal goed.

Snelle verzending

Jammer, dat mijn favoriete koffie niet leverbaar is, maar verder zeker geen klachten. Snelle verzending en ook nog een kleine lekkere verrassing erbij.

Snelle levering, altijd een snoepje bij de levering

Snel en correcte vezending

Snel in huis en erg goede prijs

Prijs en kwaliteit

2e keer besteld volgende dag in huis. Geweldig en dat voor die prijs.

Zeer goed! Snelle levering

Bestelling gedaan er ging iets mis bij DHL contact opgenomen met coffeepoddeals geval uitgelegd en de bestelling werd opnieuw toegestuurd deze is wel netjes bezorgd hele fijne communicatie gehad met coffeepoddeals supernetjes opgelost dank je wel daarvoor.

Levering was snel en correct. Prima prijs. js

Klein kritisch puntje voor DHL: Ik weet dat de bezorgers het enorm druk hebben maar het pakket op de stoep zetten en dan bonken op het raam en al bijna weer in het busje zitten als ik de deur opende........ We hebben een prima bel hoor.

Top en snel geleverd

Super blij met de snelle levering en wat lief dat er een lekkere verassing bij zat. En een eerlijke prijs ik bestel volgende keer weer hier!

Goede prijzen de volgende dag in huis .

fantastisch

goede prijs en perfect verpakt en snel verzonden.

snelle levering koop daar al jaren erg tevrede

Super snelle levering

Prijs is top

Goede levering.

Goede levering. Sneller dan andere bedrijven die hetzelfde verkopen. Prijs is goed. Niet de goedkoopste maar de levering is ook beter dus dat maakt het betrouwbaarder. 1x besteld bij jullie. Volgende keer weer. Als de ervaring hetzelfde blijft hebben jullie er als de omstandigheden hetzelfde blijven er een nieuwe vaste klant bij.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden