Snelle en goede service

Prima en snel geleverd.

Snelle service.

Snelle service, niet teveel mailverkeer over de bestelling. Gewoon bestellen, bevestigen en verzenden. Top!

Website overzichtelijk en de bestelling snel geleverd

Goed Fiets

Mij dochter hound van haar nieuwe fiets en Ik vind het een mooie fiets.

doen wat ze beloven.

bestellen erg gemakkelijk,in een wip gebeurt. bezorging zaols afgesproken. volgen van pakket was erg duidelijk. kortom alles prima geregeld.

Kwaliteit en snel binnen

Super website,gratis verzending,en een prima prijs/kwaliteits verhouding

Is nog wat te kort om mijn ervaring er op te zetten

Ik denk wel dat deze houding beter is als de gewone

Super snel ontvangen

Bestelling snel ontvangen . Alles goed verlopen . Alleen 1 puntje is dat er bij de fiets geen fatsoenlijke montage handleiding zit. Maar als je fietsen vaker in elkaar gezet hebt dan stelt het niets voor .

Snel en goed.

Een motorslot besteld en de volgende dag al in huis. Een absilute aanrader

Volgens afspraak geleverd en afgeleverd

Goede ervaring

Snelle service en reactie via de mail Goed opgelost

super

top service

Snelle levering, schadevrije Sjoef kinderfiets

Zeer snelle levering, product was schadevrij, in goede staat en compleet. Montage ging goed, handleiding was van goede kwaliteit. Hoe lang het Sjoef kinderfietsje meegaat moet nog blijken natuurlijk.

Goede service, heel tevreden

Snel verzonden en webshop makkelijk in gebruik (en goede prijzen!)

Makkelijk en snel geleverd

top

kon niet beter

Pas op slecht bedrijf.

Haha mooi probleem ligt bij de klant. Hier zie je ook hoe het bedrijf reageert. Als een fiets binnen 200meter stuk is ligt het aan de fiets. En niet aan de klant. gebruikersschade Schrijven jullie schandalig bedrijf. Koop hier niet als je garantie wil.

Goedekeus

Ik kwam bij dit bedrijf dmv Bolpuntcom. Als ik een product vind op Bol ga ik altijd naar de leveranciers website kijken of ik hem daar voor een goedkopere prijs vind. Scheelde toch echt wel een 10tje en dat is voor deze periode best veel! Het kwam goed verpakt aangeleverd. Het is een mooie helm. Ben er super blij mee! Verzending ging ook heel snel, binnen een dag binnen!

Goede en snelle service

Oplichters geven geen garantie.

Zeer slecht bedrijf als je garantie wil. Kinderfiets Zoef al na 200meter stuk. Achterwielnaaf Diverzus geeft aan komt door gebruik ik zeg product was al niet goed. Kon 40euro krijgen. fietsenmaker is duurder. Dus koop hier niks zeer slecht bedrijf. Dit is tweede review eerste is verdwenen.

Goed!

De Sjoef fiets is geweldig, zoontje van 4 reed er zonder zijwieltjes gelijk mee weg. Service is ook goed!

Netjes

Herengracht 338