Goed!

De Sjoef fiets is geweldig, zoontje van 4 reed er zonder zijwieltjes gelijk mee weg. Service is ook goed!

Netjes

Top, perfecte pasvorm, prima helm.

Past perfect, voldoet aan verwachting. Goede helm voor weinig.

Keurig netjes en op tijd geleverd

Had iets besteld en ik ben keurig op de hoogte gehouden van het verloop en was zeer snel binnen.

zeer goed toppie

zeer goed gegaan toppie

Het contactformulier werd niet op gereageerd, op mails echter wel en zeer vriendelijk. Na een goeie uitleg heb ik mijn bestelling geplaatst en kreeg het product snel geleverd.

gewoon goed

gewoon goed

Slecht

Heb bij jullie iets besteld al meerdere mail gestuurd maar nog steeds geen antwoord van jullie gehad

Snelle levering, en alles wat in de doos zat zag er allemaal heel goed uit zonder beschadigingen

Slecht

Je kunt GEEG telefonisch contact krijgen

Goed product snel bezorgd

Supersnel geleverd

Bestellen 22.30 , 1 nachtje slapen en ontvangen 09.30. Goed verpakt en netjes verzonden.

Bike needs adjustments. Can’t be returned if it hits ground.

You can’t return bike within 14 days period. What? Open instructions and see that it needs to be nieuw and tested indoors (not outdoors) Very unpleasant experience. Bike is not of high quality. Chain is loose. The packing and delivery is good (which is fair) Won’t buy from them ever.

Heel slecht!!

Mijn vriendin heeft 2 weken geleden hier een fiets besteld voor haar dochters verjaardag. Hoewel er op de site staat “voor 23:59 besteld, morgen in huis” heeft ze fiets nu nog steeds niet. Het is logisch dat een pakketje een dag later aan kan komen, maar twee weken??? Leuk als je geld hebt uitgegeven aan een verjaardagskado voor je dochter wat er vervolgens dan niet is. Zeggen per mail dat ze 1-10 werkdagen moet wachten. Dus van hun probleem wordt nu haar probleem gemaakt en zij zit zonder kado .

Slecht!

2 weken geleden deze fiets besteld voor mijn dochter die aankomend weekend jarig is. Ruim van te voren zal je denken aangezien er op de site staat voor 23:59 besteld morgen in huis. Nou laat je niet in de maling nemen! Tot heden niks ontvangen! Zeggen ze per mail dat ze eerst een onderzoek moeten starten! Nooit meer hier bestellen! Mijn dochter zit nu zonder verjaardag cadeau!

Snel geleverd, goed materiaal

prima site, prijs en snelle levering

prima site, prijs en snelle levering

Snelle levering tegen scherpe prijzen

Ik had een goed slot nodig voor mijn fiets. Na uitvoerige vergelijking via Google kwam Diverzus als goedkoopste uit de bus. Snelle levering: Vandaag besteld is morgen in huis. Wel beter rechtstreeks bij Diverzus bestellen, want via Bol.com liggen de prijzen iets hoger!

De website is overzichtelijk, de helm werd snel en goed geleverd.

Snelle verkoop maar slechte service bij defect

In februari Bol.com bij Diverzus een helm gekocht. Binnen paar weken klein defect. Helm begin april opgestuurd. Op moment van dit schrijven(9/6/2023) helm nog steeds niet ontvangen. Bedrijf alleen per mail te bereiken en geen actieve communicatie. Ik bestel hier in ieder geval niet meer…

Snelle levering.

Ik heb online een kinderfiets voor mijn kleindochter gekocht en heb het gelijk laten afleveren op haar adres omdat wij 200 km bij elkaar vandaan wonen. Alles is netjes verlopen, we werden keurig op de hoogte gehouden van de levering.

Niet gelukkig met de keuze van Diverzus voor PostNL afhaalpunt.

Ik woon in Postcode gebied 1068MC en moet het pakket afhalen in Postcode gebied 1049. Om de hoek bij mij, 500 meter, staat een PostNL afhaalpunt. Tussen Meer 375. Waarom niet daar afgeleverd???? Groot minpunt!!!!

Het is een goed betaalbaar product.

De verpakking liet wat te wensen over, een lossen door in een doos gaat alle kanten op. waardoor de buiten verpakking een ramp is alsof het jaren onderweg is, om busten/schuren en andere vervoerschaden te voorkomen is de ingesloten doos de zijkanten op te vullen. Indien je als bedrijf geregisterd kan inkopen op de website en ook zo je gegevens moet invoeren verwacht je een andere inkoop prijs voor vervolg. indien er vermeld word geen korting te hebben als bedrijf laat die invoering dan weg. met vriendelijke groeten Jan Verwindt BMSPARTS.nl

Helemaal tevreden

Bestelling correct en overeenkomstig de planning geleverd.

Herengracht 338

1016CG Amsterdam