Behulpzaam bedrijf.

Ik heb de matentabel via de site gevolgd en die maat helm besteld, vervolgens wordt er door de bezorgdienst telkens gezegd dat we niet thuis zijn als ze lang komen terwijl ik 3 keer op rij express thuis ben gebleven voor de levering. Daarna maar gekozen voor levering bij afhaalpunt omdat ik de helm anders telaat binnen zou hebben. Toen ik de helm eindelijk had was hij te klein. Blijkt dat ik hem niet kan ruilen en hem moet retouren en zelf een nieuwe bestellen. Diverzus is mij toen tegemoet gekomen om de retourkosten voor mij te betalen. Dat wss erg prettig. Ik zou dus aanraden om de helm een maat groter te pakken

Binnen 2 dagen bezorgd Redelijke prijs

Alles prima geregeld!!

Gewoon zoals het hoort prima.

Mooie helmen goeie prijzen.

De helm is mooi. In het begin zat het erg strak . Een paar keer op en af doen zat het al een stuk beter. Thx.

Duidelijke informatie en snelle levering.

Goed op de hoogte gehouden en snelle bezorging.

Lekker even bijkletsen met een vriendin

Heerlijk genoten van (vegetarische) high tea.

alles prima in orde

prima snelle verzending goede prijs kwaliteit niks te klagen

Supersnel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd Maat klopt. Even je hoofd opmeten en de maat nemen die de tabel voorschrijft

super

Snelle levering en ook keurig de track en trace door gegeven ,ik ben super tevreden

Sjoef 14 inch kinderfiets besteld . Goede communicatie en snel geleverd. Goed verpakt en correcte handleiding. Fiets hierdoor verder snel in elkaar te zetten Kleindochter super blij ermee

Goed slot

Goed en snel bezorgd, Het slot is zwaar en stevig mijn ebike zal niet snel worden gestolen.

Geen beste service

We hadden een Sjoef kinderfietsje besteld. De aflevering was goed geregeld echter bij het openen van de doos bleek de reflector achter kapot en de linker trapper niet te monteren. Heb direct een chat gestuurd, maar na een aantal dagen nog steeds geen reactie. Dat noem ik geen goede service.

Snel en correct

Zie vorige

Blije kleinzoon

Super fiets

Slechte ervaring

Na een fiets besteld te hebben voor mijn dochters verjaardag bleek deze enkele kapote onderdelen te bevatten. Na terugkoppeling met Diverzus blijkt dat er geen vervangende onderdelen zijn voor één van mijn kapote onderdelen. Heel jammer dit. Dus je hebt het er maar mee te doen.

Geen goede kwaliteit

Een fietsje in slechte kwaliteit ontvangen. Spatbord kapot in stukken, 1 band leeg en de ander wel opgepompt. Volledig scheef en ook lelijk afgewerkt. Voor deze prijs zou je beter verwachten. Helaas niet kunnen terugsturen ivm een verjaardagscadeau.

Super snel geleverd en het ziet er hartstikke goed uit! Mooie stevige kinderfiets en goed verpakt.

De service hoeft voor mij niet te verbeteren, het is toch goed.

Schade aan de fiets

Helaas zit d’r schade aan de fiets

Alles perfect geregeld. Goed slot!

Snelle levering prima producten

De sloten waren snel en netjes geleverd. Heb ze echter terug moeten sturen omdat ze te groot waren. Wacht alleen nog op mijn geld dat duurt dan langer.

Dik tevreden snelle levering

Werkt prima waar voor het bedoeld is

Keurige aflevering en op tijd.

Leveren niet op tijd

Op de website staat, levering volgende dag en helaas enn toen ze ma kwamen stopte de chauffeur niet en ging zonder bellen gelijk naar een afleverpunt terwijl we thuis waten. Product elders gekocht en dit retour gezonden. Koop er nooit meer iets.

Herengracht 338

1016CG Amsterdam