Pluspunten

Vlotte service!

Pluspunten

Snelle levering, perfect verpakt

Pluspunten

Snelle levering, correcte uitleg van de producten op de website.

Pluspunten

Goede en nette levering van de producten. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Fijn dat jr zonder account ook kan bestellen.

Pluspunten

Al meermaals super producten gekocht voor tijdens en na het fietsen. Zeer snel geleverd.

Pluspunten

Snelle verzending, prijzen correct

Kortrijkstraat 78 B

8550 Zwevegem

Over Guds.be

Onze webshop bestaat sinds 2015 & hebben het vertrouwen reeds gewonnen van meer dan 5000 tevreden klanten. Hier kan je online een uitgebreid gamma terugvinden van zowel Lignavita dieet, Purasana Superfood, QNT sportvoeding, Ahava & Lisine verzorgingsproducten als ook He-Shi bruinen zonder zon. Al onze producten worden altijd heel zorgvuldig, persoonlijk & uitvoerig getest, enkel na strenge selectie komen de beste merken in onze rekken. Wij streven naar eerlijke, kwaliteitsvolle en natuurlijke producten.