Handig in deze tijden

Makkelijke website. Ze houden je goed op de hoogte van de levering. En het is goed verpakt.

Levering correct en op tijd

Levering was correct en op tijd geleverd zoals vermeld

Heel correct!

Niets op aan te merken!

Heel snel geleverd, in deze tijden door de zaakvoerder zelf, is vlakbij! Tijdens een leuke babbel biedt ze me nog een oplossing om zelf mijn gelish los te maken, top! Na korte tijd staat ze terug aan de deur met het extra product. TOP service! Om te onthouden, ook na deze moeilijke tijden. Niet twijfelen om online te bestellen!

Super in orde !!

Overzichtelijk en supersnel

Snelle service, prijs/kwaliteit zeer goed!

Supersnelle levering, prima kwaliteit.

Snelle levering goede service

En vooral goede producten na 4 maanden al -17.2 kg dus ik ben alvast een tevreden klant 😀

Goede site goeie producten en lekker

Lekkere producten Direct resultaat

Zeer snel en zeer correct

Een zeer duidelijke website. Snelle en correcte levering

Snel, correct en vriendelijk

Vlotte en vriendelijke service, uitleg waar je iets aan hebt. Ook online besteld met afhaling en in nog geen uurtje tijd kreeg ik al mail dat het klaar stond. Site is duidelijk en overzichtelijk, zeer zeker een aanrader.

Snelle en duidelijke levering

Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd! Ik bestel hier vaker echt een aanrader

Heel vlugge levering. Direct mail met bevestiging bestelling en verzending

geweldig

De bestelling wordt direct verzonden, als je een mail stuurt krijg je direct antwoord. Heel fijn contact.

Een aanrader

Professioneel en toch persoonlijk betrokken. Top!

Super en vriendelijk

Vriendelijke mensen met heel wat info. top.

Goed aanbod, snelle levering!

Goede service, correct

Helemaal goed

Lekkere shakes die ik gebruik wanneer het 's morgens snel moet gaan of 's avonds na het sporten.

Duidelijke site, snelle levering, kortom service....

Gemakkelijk bestellen en top in levering

Eenvoudig te bestelen. Correcte en juiste levering!

Vlot en goeie service

Vriendelijk eerlijk en correct en mooie webshop zonder teveel poespas

Vlotte levering, mooi verpakt, duidelijke omschrijving van producten 👍

Geweldig!

Vlotte service, netjes verpakt.

Kortrijkstraat 78 B

8550 Zwevegem

Over Guds.be

Onze webshop bestaat sinds 2015 & hebben het vertrouwen reeds gewonnen van meer dan 5000 tevreden klanten. Hier kan je online een uitgebreid gamma terugvinden van zowel Lignavita dieet, Purasana Superfood, QNT sportvoeding, Ahava & Lisine verzorgingsproducten als ook He-Shi bruinen zonder zon. Al onze producten worden altijd heel zorgvuldig, persoonlijk & uitvoerig getest, enkel na strenge selectie komen de beste merken in onze rekken. Wij streven naar eerlijke, kwaliteitsvolle en natuurlijke producten.