"Vloog" voorbij

Prachtige vaart gehad. De kers op de taart was dat we over ons eigen huis heen voeren. Naast geluk met de windrichting had dat natuurlijk ook te maken met de piloot die via de verschillende windlagen ons de juiste richting in kon sturen en ons de ballonvaart van ons leven heeft gegeven! Enorm gaaf!

Een super ervaring met een geweldige piloot die veel over de omgeving wist te vertellen. Een mooie landing en champagne op de goede vaart. GEWELDIG ?Een dikke 10 waard

erg mooie vaart.

wij zijn in Amersfoort opgestegen, en voor ons waren allemaal herken- nings punten, wij komen uit Achterveld. dus de omgeving was heel herkenbaar en we zijn op fitterweg geland, en de piloot gaf fijne uitleg. En heeft ons goed op de grond gezet.

Wat een geweldige en bijzondere ervaring, het uitzicht, de rust echt fantastisch. Wij hebben deze mooie ervaring samen met ons gezin kunnen doen en alle 3 de kids waren ook mega enthousiast. Ondanks dat ik zelf best last van hoogtevrees heb.....geloof mij dat is binnen 2 minuten over! Kortom we hebben echt een hele mooie vlucht gehad!! Echt een herinnering om nooit te vergeten!

Perfecte start van de dag

Samen met mijn dochter de ochtend vlucht gemaakt. Keurig ontvangen in het balloncentrum daarna een prachtige vlucht gemaakt met na afloop een keurig verzorgt ontbijt. Er is aandacht voor iedereen en de Piloot (Jeroen) is er kundig en behulpzaam.

Een fantastische avond gehad!

Deze avond vergeten we niet. Vanaf de busrit naar de opstaplocatie tot aan de terugrit hebben we genoten. Een zeer ervaren team wat ons onderweg veel kon vertellen. De vlucht was ontzettend mooi en het uitzicht adembenemend. We kijken terug op een heel mooie avond.

Fantastische ervaring!

Prachtige ballonvaart vanuit Amersfoort. Dwars over het oude stadscentrum, de Gelderse Vallei en uiteindelijk net na Barneveld geland. Goede apparatuur, kundige en vriendelijke mensen. Dit moet je minimaal één keer in je leven meemaken!

TOP ballonvaart, leuke piloot, goeie uitleg, hele belevenis!

Mooie belevenis

Fantastische tocht met leuke bemanning

Na best wel een lange tijd wachten gebeurde het toch. Een fantastische tocht met de ballon vanaf Oudkarspel naar ong Schagen. Piloot vertelde leuke dingen over en van de omgeving en wist uiteindelijk de ballon met een zachte landing vlak in de buurt van een andere luchtballon aan de grond te zetten. Over wat men zegt aangaande hoogtevrees kan ik kort zijn. Totaal geen last van gehad ondanks het feit dat ik wel hoogtevrees heb. We hebben genoten met hoofdletters. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt Johan en Jitske Groot

Geweldige ervaring!

Wat een schitterende avondvaart hebben we gehad. Wij waren met z'n vieren maar we zaten totaal met 17 personen (incl. piloot) in de mand. Het was prachtig weer en we hadden een zeer ervaren piloot. Wat een rust (totdat de branders aan moeten natuurlijk) en wat een prachtig uitzicht. Ook de landing verliep vlekkeloos. Een dikke tien en zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor deze geweldige ervaring. Astrid.

Was echt super prachtig weer 300 mtr hoog in de lucht konden alles goed verzien landen in Schagen top vlucht

Geweldige ervaring

Een ballonvaart bij Van Manen cadeau gekregen, nog voor de pandemie. De bon bleef lang geldig vanwege de maatregelen en het boeken was makkelijk via de website. Vooraf een berichtje vooraf dat ons er ook op wees dat er nog plekken over waren. Uiteindelijk is een bekende ook nog meegegaan. Een rustige en geweldige vaart gehad. De foto's spreken eigenlijk voor zich. Ook voor de techneut in mij werd bediend door mee te kunnen helpen en door de uitleg over de werking van de stuurmogelijkheden. Van voor tot eind een geweldige dienstverlening voor een geweldige ervaring. Ja het kost wat, maar dit zou iedereen eens gedaan moeten hebben.

Opwindender dan de hoogmis!

Nog nooit zo hoog gevaren. Als ik aan varen denk, denk ik aan een boot. Deze boot voer een heel andere koers. Wat een mooie beleving om te ervaren dat een boot zich niet altijd horizontaal voort hoeft te bewegen maar dat de verticale koers je vleugels geeft.

Goede informatie vooraf en tijdens de vaart. De piloot vertelde veel over wat we allemaal zagen.

waanzinnig

Het was een geweldige avond. Netjes ontvangen bij opstapplaats. We hebben een prachtige vaart gehad schitterend weer geweldige uitzicht. Mooi uitgelegd waar alles was en wat we konden zien. Na de landing zijn we weer netjes teruggebracht. Het was een super geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtige en leuke ervaring

Van begin tot einde goed verzorgd en geregeld.

Het was een grandioze en geweldige belevenis!

Wij (mijn vriendin, mijn neef en ik) hebben enorm genoten van de ballonvaart van van Manen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Van het wegbrengen en ophalen tot aan het drankje na de vlucht en bij terugkomst bij van Manen aan toe. Ook de ballonvaart was grandioos, met prachtige uitzicht en onze kapitein deed het erg leuk en goed. Het enige wat ik erg jammer vond is dat we maar 1 uur in de lucht zaten. 1 uur vanaf dat we de lucht in gingen tot aan de lading toe. Dit vonden wij wat aan de korte kant.

Zeer prettige Ballonvaart

Duidelijke uitleg vooraf. Rustige ballonvaarder met passie voor het vak. En de mazzel met schitterend uitzicht. Kortom goed georganiseerd & een fantastische ervaring met een privévaart bij van Manen gehad!

fantastisch

Mooi om ons woongebied eens van boven te zien op een prachtige zonnige avond. Een hele ervaring.

Bijzonder mooi

De ballonvaarder vertelde een hoop en je kon hem veel vragen stellen. Dat maakte de vaart nog mooier. Alles was goed geregeld. Ook het ritje terug naar de opstijglocatie.

prachtige ervaring

Bijzondere ervaring met de zon en de wind in de rug.

Echt zo ontzettend gaaf

Wat een super ervaring, zeker met Peter onze ballonvaarder. Als we nog een keer gaan dan zeker nog een keer met van manen/peter

Ge-wel-dig

Fantastische ervaring. Goede gezellige piloot. Mooi langs de veluwe varen. Compleet met flesje water, een pet, certificaat en champagne. Kortom erg genoten

Super gave ervaring die veel te snel voorbij was!!

Het was een gave ervaring, we hadden dan ook goed weer. Jammer dat het allemaal zo snel weer voorbij was. We hebben er echt van genoten en gelukkig hebben we de foto’s nog om lekker te kunnen na geniet!

Een hele mooie ervaring rijker!

Vooraf had ik expres geen filmpjes opgezocht over ballonvaren om te voorkomen dat ik misschien niet eens meer zou durven.. Aangezien ik vliegen niet altijd even prettig vind en het toch erg hoog is. Maar omdat de hele vaart zo rustig verliep en ik mijn focus op het bijzondere uitzicht had, vergat ik dat allemaal. Het is totaal niet met elkaar te vergelijken! Aanrader voor iedereen om mee te maken en de omgeving is anders te zien!

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!