Wij hebben deze Ballonvaart cadeau gekregen van onze kinderen. En waren daar ontzettend blij mee. Mocht je de kans krijgen om een ballonvaart te maken. Pak die dan met beide handen aan. Het was echt fantastisch! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ballonvaartcentrum van Manen BEDANKT.

Prachtig uitzicht, het was half bewolkt daardoor tot boven de wolken geweest. Prachtige foto’s gemaakt, fijne en kundige bemanning. Onderweg veel uitleg gekregen. Totaal geen last gehad van mijn hoogtevrees.

Superrrrr, ge-wel-dig wát een fantastische ervaring

In één woord ge-wel-dig, wij hadden nog nooit een ballonvaart gemaakt, maar zouden graag nog eens mee gaan!! Ontvangst : leuk, vriendelijk, spontaan,ongedwongen. Personeel : vriendelijk, behulpzaam zeer kundig en onderweg ook vanalles vertellen over waar we overheen gevaren zijn! Iedereen helpt bij het oplaten en ook weer bij het opbergen, daarna kregen wij (+14 mede vaarders) te horen dat wij 1500 m hoog gevaren hebben een oorkonde én een glas champagne (voor de kinderen zonder alcohol) wát een geweldige beleving was dit!! Dank jullie wel Ballonvaartcentrum van Manen Barneveld!! Hopelijk tot ziens!!

Overgetelijk

Altijd al willen doen, maar steeds maar uitgesteld. Nu samen met mijn zoons mogen varen. Een ervaring om stil van te worden en nooit meer te vergeten. Stel niet uit tot later, wat u nu al kunt doen.

Hele mooie en leuke manier om de wereld van boven te bekijken!

Samen met mijn vriendin genoten van het mooie uitzicht! Top ervaeing

Van begin (boeking) tot eind (foto’s op site) prima geregeld.

De professionaliteit is uitstekend en geeft rust en vertrouwen van begin tot eind ook al was het vroeg in de ochtend. Voldoende aandacht voor elke klant en op het juiste moment aandacht voor de veiligheidsaspecten. Het ontbijt was prima, waarbij voor elk wat wils.

Een woord super.

Het was mijn de tweede keer, maar het was super leuk en gezellig leuke bemanning leuke landing klein stukje door voeren zo dat hij bijna bij de auto stond om op te laden het geheel was super.

Niet verwacht dat het zo leuk zou zijn

Vaak zag ik luchtballonnen langs mijn huis komen en vroeg mij af hoe het zou zijn. Die ervaring ben ik nu rijker. En het was leuk. Een goede vaart gehad en een mooie staande landing. Voor de twijfelaars. Doen!

Adembenemend, fascinerend en goede uitleg

Heb hoogtevrees maar desondanks vond ik het een geweldige ervaring… Mijn echtgenoot vond het helemaal geweldig En willen beslist nog eens mee, dan dochter in de buurt van onze woonplaats en dat kan ook via Van Manen

Super mooi nooit gedacht snel weer

Was heel bijzonder vooral toen we op 1,5km hoogte boven de wolken zaten met de ondergaande zon op de achtergrond geweldig

Hartstikke leuk!!

Leuk om onze omgeving eens van boven te zien, zo anders. Een fun hands on belevenis, voor alle leeftijden. Zeker een aanrader.

Fantastisch !!

Op 16 juli 2021 stegen wij op vanuit Doetinchem en zijn vervolgens over de Rijn bij Emmerich Duitsland in gevaren. Het was een prachtige dag met redelijk wat wind. We konden dus flink afstand maken. De piloot was erg vriendelijk en zeer ervaren. Hij vroeg ook onze hulp om bij het landen goed op telefoonkabels te letten die niet op de radar stonden. Uiteindelijk zijn we veilig in een grasveld geland en vervolgens na het opruimen van de ballon en het nuttigen van de champagne keurig teruggebracht naar Doetinchem. Het was een fantastische ervaring !! Edwin en Aide

Complete organisatie van een fantastische herrinnering.

Een ochtendballonvaart is een complete ervaring met Van Manen. Goede service, betrokken met het herplannen van de vlucht, vriendelijke bemanning, gezellig en een goed ontbijt bij de landing. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtige ballonvaart met piloot Coen Aalbers!

Prachtige ballonvaart gehad onder deskundige leiding van Coen Aalbers. 20.00 uur vertrokken vanuit Barneveld en anderhalf uur later geland ter hoogte van Heino/Wijhe (Overijssel) Zeer tevreden over de crew die ons achterop kwam, en ons weer netjes afleverde in Barneveld, waar we zelfs nog een drankje kregen aangeboden! Ballonvaartcentrum van Manen...echt een HOOGTEPUNT!

Eeen machtig mooie ervaring.

We hebben de ballonvaart cadeau gekregen. wat een mooie en goede service, en wat hebben we genoten van de uitleg die we onderweg kregen. We zijn zeker van plan om via van Manen nogmaals een vaart te boeken. Toppie hoor.

Een geweldige ervaring. Aan te raden om dit mee te maken .Een prima crew.

geen hemelse ervaring

Had verwacht zoals was afgesproken dat we boven of tenminste in de buurt van Amersfoort zouden rondvaren ,we kwamen niet eens in de buurt, wat een erge tegenvaller was want er was geen herkenning vanuit de lucht, zonder beter afspraken zou ik niet meer meegaan

SUPER

in een woord SUPER

Het was erg top!

Het was goed geregeld van begin tot eind. Vriendelijke mensen, duidelijke instructies. Zelfs nog een hapje en drankje erna, super!!

Prachtige ervaring!

Ballonvaartcentrum van Manen had alles van het begin tot het eind perfect geregeld. De informatie vooraf was duidelijk. De vaart zelf was prachtig. We hebben ontzettend genoten van het begin tot aan het einde. Na afloop hebben we nog gezellig wat met elkaar gedronken en gegeten. Super leuk gedaan! Kortom: écht een aanrader voor iedereen!

Mijn 1eballonvaart Voor mijn 60ste verjaardag gekregen, wat een super mooie ervaring, super goed!

Samen met mn zus gekregen Voor ons speciale leeftijd, 60 en 65 jaar! Goed en veilige ballonvaart gehad. Ballonvaarder was zeer vriendelijk. Goed uit leg en een veilige landing. Wat hebben we genoten. Dank hiervoor! Oh enuh heerlijk champagne ontbijt, verrassend!

Hele bijzondere ervaring en er hing een leuke sfeer!

Heb het cadeau gedaan aan mijn moeder en haar kleinkids

Ben zelf de lucht niet ingegaan, hoogtevrees. Mijn moeder en haar kleinkids vonden het super en echt geweldig. De 2 jongste waren helemaal onder de indruk dat ze wel 1100 meter hoog zijn geweest.

Leuk familie uitje

Een weekendje weg met z'n allen ging niet door, jullie snappen vast wel waar dat aan ligt.... Maar met kinderen en kleinkinderen ons eigen huis van boven af bekijken is wel gelukt!! Geweldig om met z'n allen in één mand vanaf eigen terrein in Putten op te stijgen en 1,5 uur later in Lunteren te landen. Iedereen enthousiast en complimenten voor de piloot en z'n helpers.

Heel mooi

Ik geef vijf steren het waren er wel tien op zijn plaats

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!