Was mijn eerste ballonvaart en heb er echt van genoten. De ballonvaarder was super aardig en vertelde uitgebreid op de vragen. Verdere begeleiding van het team was goed. Er werd goed omgegaan met de corona maatregelen.

Heel mooi, rustig , een belevenis

Wij hebben het als heel ontspannen en bijzonder ervaren

Geweldige ervaring

Dat ik gebruik maak van een rolstoel was geen probleem. Alles was super geregeld. Helemaal top!

Wat een belevenis

Alles was top geregeld je kan je makkelijk aanmelden ecjt top

Bijzondere en leuke ervaring

Een hele leuke en bijzondere ervaring, alles was uitstekend geregeld.

Fantastische ervaring

Om ons huwlijk een vliegende start te geven hebben wij een ballonvaart geboekt. Het was in een woord fantastisch! Prachtig weer, aardige piloot, prachtig uitzicht. We hadden geluk dat we over huis vlogen en ook over die van mijn schoonouders die beneden stonden te zwaaien. Zo ontzettend leuk.

Geweldige ervaring, alleen na de landing nam veel tijd in beslag.

Leuk bedrijf, leuk vaart

Wij hebben een schitterende vaart gehad, en zijn blij dat we mee omhoog mochten! Wij komen zeker terug!

Adembenemend

Op 450 meter boven een klein gedeelte van West Friesland varen was een enorm plezierige ervaring. Door weinig wind niet ver van de opstijgplek gekomen maar wel een mooi beeld van het landschap gekregen. Prachtig.

Een bijzondere beleving die wij iedereen aanraden

Het uitzicht vanuit de ballon was heel mooi en indrukwekkend. Alles was goed verzorgd en de corona maatregelen werden goed nageleefd. Wij zouden het iedereen aanraden want het is iets wat je niet snel vergeet.

Prachtige Ballonvaart

Mooie Vaart gehad

Prachtige ochtendvaart gemaakt met een uitermate klantvriendelijk en kundig bedrijf.bedrijf.

08 augustus 2020 Prachtige vaart, mooie zonsopgang. Kinderen en kleinkinderen hebben enorm genoten. Het ontbijt was ook prima verzorgd.

Geweldige ervaring

De avond van onze ballonvaart zat alles mee: prachtig weer, mooie zonsondergang, fijne begeleiding, een zachte landing en champagne op de goede afloop! Kortom, wij hebben genoten.

Prachtige ervaring

Hartelijke ontvangst in ongedwongen sfeer. Goede begeleiding en uitleg. Heel mooie vlucht en een prima landing. Leuk om met elkaar ook alles weer op te ruimen.

Een rustgevend ochtend vaart heerlijk

Ik was samen met mij zoons ,en door het mooie weer konden we ons huis zien en dat was voor de jongens een leuke ervaring .we hebben genoten ook van het ontbijt bedankt

Avond vlucht

Een geweldige balonvlucht gehad en prima geregeld bij van manen! Goede parkeergelegenheid, ontvangst in nette ruimte met toilet gelegenheid. Achter het grasveld waar we zijn opgestegen. Heel aardig personeel en een top pilot doe ons naar de maximale hoogte van 2000 meter bracht. Zeer nette landing met een super zonsondergang

het was een fantastische ervaring!!!

Wij hadden gekozen voor de "ochtendvlucht" en ik kan het iedereen aanraden, iets wat je niet snel meer vergeet! Het was overigens super verzorgd en we kijken er met veel plezier op terug.

Geweldig mooie vaart

We hebben een hele bijzondere avond beleefd dankzij het heerlijke weer en de aardige en behulpzame crew. Volgende keer kiezen wij weer voor Van Maanen.

Geweldig.

Duidelijke uitleg. Rustige piloot, mooie vaart.

Adembenemend

Cadeautje met zus samen. Mooie ervaring.

Geweldig!

Geweldige ervaring mede mogelijk door de piloot en zijn crew!

Super relaxed

Prettige piloot die ons verwelkomde en uitleg gaf. Meegeholpen om de ballon te vullen. Dan de lucht in en genieten van een mooie ballonvaart. Aan het einde een fijne landing gemaakt en samen de spullen ingepakt.

Wij vonden het geweldig. Mooie vaart, goede uitleg, prachtig weer. Veel herkenningspunten gezien. Zo rustig in de ballon

Super gaaf

Het was een super mooie ervaring en wat een mooi uitzicht. Het personeel was ook super aardig allemaal en we kregen ook een mooie uitleg de gehele vlucht. Ik kan niets anders zeggen dan TOP!!!!!!!

Super gaaf

De ballonenvaart was een geweldige mooie prachtige ervaring met mijn zus en vader. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Je hebt mooi uitzicht en het personeel is heel aardig en legt veel uit!

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!