een hele bijzondere en goed georganiseerde balloonvaart

Zowel de begeleiding, de materialen en de kennis van de pilot en medewerkers was uitstekend. Het was een heerlijke avond met mooie zonsondergang. En de keuze om met een klein gezelschap de vaart te maken was geweldig!

Een hele mooie rustgevende en ontspannende/ verstillende belevenis.

De ballonvaart die ik gemaakt heb was voor mij een ongelooflijk mooie avond. Ik heb hoogtevrees, maar heb daar in de ballon totaal niets van gemerkt. Wat een mooie beloning was het om vanaf de startlocatie boven de flats en bomen uit te stijgen, met een fantastisch uitzicht over de omgeving van Veenendaal. De piloot heeft tijdens de vaart veel verteld over wat er te zien was aan de horizon. Van de skyline van Utrecht tot de heuvels van het Reichswald. Een fijne begeleiding van boeken tot landing. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgd en een bijzondere ervaring

Mooi zicht vanuit de ballon en vooral leuk dat we over ons eigen huis zijn gegaan!!

Fantastisch geweldige onvergetelijke ervaring

We hadden prachtig weer, dat scheelt natuurlijk heel veel. Maar de piloot vertelde ook veel over wat we zagen. We zijn tot grote hoogte gestegen en hebben echt veel kunnen zien. Ook een uitstekende landing in het weiland van één van de passagiers, dat was natuurlijk ook wel heel grappig. Al met al een heerlijke avond gehad.

Een mooie ervaring om eens in je leven te mogen mee maken

Grandioos mooi uitzicht en dan samen met je gezin dit kunnen delen.

Mooie lange vlucht

Goed begeleiding

Top beleving .

Op en top op top hoog niveau

GEWELDIG.

Heb de ballonvlucht, mede door de geweldige “ballonvaarder” en zijn uitleg als geweldig ervaren.

Prachtige ervaring; elke euro waard

Ontzettend gaaf om een ballonvlucht mee te maken. Goede piloot, duidelijke uitleg, al met al zeker een aanrader.

Gewéldig

Op 6 augustus een kwam mijn droom uit! Ik mocht eindelijk de lucht in. Een ervaring om nooit te vergeten.

Ik vond het echt geweldig. De rust het uitzicht

In een woord geweldig

Bijzonder mooie en fijne ervaring!!

Was een ballonvaart aan het begin van de avond, was een bijzondere ervaring, vooral omdat het de eerste keer was dat ik een ballonvaart maakte. Heb er enorm van genoten, mooi weer, prachtig uitzicht en we maakten een mooie zachte landing. Kan het van harte aanbevelen En aan het einde krijg je een certificaat en champagne. Kortom als u een mooie ballon vlucht wil meemaken, kiest u dan voor van Manen.

Wat een feestje.

Een aanrader voor jong en oud.

FANTASTISCH!!!!

Het zag er de dag zelf niet naar uit dat ik 's avonds mijn ballonvaart zou gaan doen. Na 2 x gebeld te hebben vanwege het weer kreeg ik toch groen licht om mijn kado te verzilveren. Doordat het had geregend was de lucht zo helder dat je Amsterdam en Zwolle zag liggen. De dauw kwam op uit de bomen, waardoor het wel een ochtendvlucht leek in mijn ogen. We vaarden, of hoe het ook mag heten, met een hogere snelheid dan normaal. Wij zijn achter de Ijssel geland. De jongens die de groep ophaalden zei dat deze bij hem wel in de top 3 kwam. Ik als leek heb er natuurlijk helemaal geen verstand van, maar hij gaf aan dat als ik het nogeens zou doen het een totale andere beleving zou zijn en dat wij mazzelaars waren. Die heb ik dan maar in the pocket. Alles was helemaal goed geregeld en ik zou zeker voor een 2de keer weer bij jullie gaan. Nogmaals dank voor de mooie vlucht!!!

Een schitterende en geweldige ervaring!!!

Een schitterende geweldige ervaring wat we zeker nog eens willen ervaren. Die stilte en uitzichten! Prachtig! Goede uitleg van onze piloot!

Helemaal top

Was leuk om te doen.

Een ervaring om nooit te vergeten!

Allereerst: een ervaring om nooit te vergeten. We stegen op vanaf een camping, dus dat trok veel bekijks. Vijf minuten later was de camping uit zicht en zagen we de wereld op zijn mooist. De zon ging onder, een regenboog kwam tevoorschijn en we genoten in stilte (want dat is het een paar honderd meter boven de grond) van de Veluwe. Zouden zo weer eens gaan!

Als een vogel vry in de lucht was fantastisch voor ons was het de eerste keer maar zekers weten niet de láátste keer was fatalistische ervaringen

Voor mijn opa en oma hebben wij de ballonvaart cadeau gedaan. Zij gaven aan goed geinstrueerd te zijn. Weken na de vaart hebben zij het er nog over. Ze hebben het fantastisch gevonden. Een unieke ervaring en goed verzorgd.

fantastiche vaart, richting zuiden en mooie landing in Druten

dit was de eerste keer dat ik een ballonvaart maakte. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, maar dan waarschijnlijk een avondvlucht. Het ontbijt dat bij de ochtendvlucht geserveerd werd was ook erg goed en verrassend. Wij bereikten een maximale hoogte van 1000 meter en een horizontale snelheid van 58 km, waarvan je echter niets merkt (windstilte ten opzichte van de wind).

Ballonvaart met deskundige Piloot

Was een geweldige ervaaring ik dacht hoogte vrees nee hoor niets van te merken in een woord fantastisch. Je moet het zeker een keer doen in je leven.

Adembenemend en bijzonder rustgevend

We konden mooi in onze eigen plaatst opstappen. Na met alle passagiers en medewerkers de ballon vlieg klaar te hebben gemaakt. Mochten we van een hele fijne vlucht genieten. Mooi de landschappen in ons op genomen en van de rust genoten. Echt een aanrader en qua hoogte totaal niet eng. Ik zou graag snel nog eens gaan.

Fantastisch!

Vorige maand een prachtige ballonvaart gemaakt met ons gezin. Ballonvaartcentrum van Manen is heel professioneel. Een ballonvaart is best een beetje spannend als je voor de eerste keer gaat, maar doordat de piloot op een hele prettige en rustige manier uitleg geeft en zeer ervaren is ga je met een gerust hart mee! Heel erg genoten!

Prachtige ballonvaart met super piloot

Ons personeel heeft een geweldige ervaring. Verbeterpunt: er was na afloop alleen Champagne zonder! Alcohol.

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!