Onvergetelijke vaart!!

Samen met mijn zoon een avondvlucht gemaakt. Zeer helder zicht, dus we konden zeer ver kijken. Ervaren piloot die uitleg gaf als je vragen had. Erg gaaf om mee te maken! Ook het meehelpen geeft je het gevoel dat je er helemaal bij betrokken bent. Ik ga zeker nog een x en dan de ochtendvlucht. Lijkt me geweldig! Ik raad ballonvaart van Manen van harte aan!!!

SUPER

Wij hebben, mijn vriend en de paps van mijn kids, een ballonvaart cadeau gegeven voor zijn 50ste verjaardag.. Nou het was echt super.....ondanks we maar 3 kilometer verder zijn gekomen, gekeken achteraf via google maps. Gezien in een rechte lijn van waar we opstegen tot landing. Maar tis een beleving ...... om nooit en te nimmer te vergeten. We hadden ook een super kaptein en de mensen op de grond waren ook super kwa uitleg. We moesten natuurlijk wel even helpen met opruimen aan het eind. Onder het genot van een heerlijk glas champagne, na het opruimen, kregen we mooie verhalen te horen en ons besluit staat vast......wij gaan nu sparen voor een OCHTEND vlucht. Die willen we ook echt nog een keer mee maken.....en dan HOPEN we, dat we iets verder komen. haha Maar dat heb je niet in de hand natuurlijk.

Super om dit mee te maken

Dit was een uitzonderlijk mooie ballonvaart. We zijn op een hoogte van 2 kilometer gekomen boven de wolken waren we . En hebben daarboven de zon onder zien gaan .Super

Geweldig!!

Een ervaring wat je echt een keer meegemaakt moet hebben. Het uitzicht is prachtig, een gezellige piloot en mede passagiers! Kortom, een top sfeertje!

Geweldig!!!!

We vlogen letterlijk boven de wolken!! Super!!!

Fantastische ervaring voor de 70e verjaardag van mijn vader !

Nog nooit eerder gevlogen mogelijk gemaakt door een fantastische piloot genaamd Richard. Een ervaring die we niet snel meer zullen vergeten.

prachtige ballonvaart, prima geregeld!!

We hebben een mooie vlucht gemaakt over de veluwe. Alles was professioneel opgezet en uitgevoerd.

Wat een te gekke vaart

Vanavond met jan een vaart mogen maken. Wauw wat een te gekke ervaring. Veel info over waar we overheen gingen enzo. Nogmaals onwijs bedankt. Ik zag tegen de landing op,maar die ging vlekkeloos.

Wat geweldig om Nederland zo te ervaren.

Bijzonder om zelf mee te maken wat er allemaal komt kijken aan voorbereidingen en opruimen van een ballon. Zeer vakkundig personeel. Dat gaf vertrouwen in de goede afloop.

Alles perfect geregeld

Leuke balonvaart,

Een geweldige ervaring om de stilte in de lucht te horen!

Ik had deze ballonvaart cadeau gekregen voor mijn 70ste verjaardag van mijn familie. Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten maar dit is mijn (luchtvaartdoop)zogezegd. Wat een geweldige belevenis, samen met mijn vriendin en 17 andere ballonvaarders enorm genoten. Captain Jan heeft ons veel kunnen vertellen over de omgeving waar we overheen kwamen.

Top ervaring, was het lange wachten waard

Was een heerlijke vlucht, de piloot wist wat die deed en vertelde veel. Was echt genieten. Enigste nadeel was dat het 8x is afgezet en daar baalde we wel van, okal kunnen ze daar zelf niks aan doen. Tussendoor zwanger geraakt en winterstop dus duurde 1.5 jaar voor we aan de beurs waren. Maar de vlucht zelf was heerlijk.

Mooi om een keer mee te maken

Ik ben samen met mijn man geweest We denken er allebei anders over Ik vond het mooi om het een keer mee te maken Hij vind het fantastisch en zal zo weer meegaan

Geweldig!

Een super mooie ervaring om samen met vrienden en familie te doen. Contact bij het organiseren verliep soepel. Vriendelijke en spontane piloot. De kosten waren zeker de moeite waard!

fantastisch

Een vlucht om nooit meer te vergeten.

geweldig

wij vonden het erg mooi en alles was tot in de puntjes verzorgd. En het ontbijt was ook zeer leuk in de wij. Kortom een hele goede aanrader

Prachtige ballonvaart.

Alles goed geregeld.

Super voor elkaar

Geweldige tocht gemaakt!!

Onder deskundige leiding een geweldige tocht gemaakt. Gezellig, ongedwongen, en onderweg veel uitleg van de omgeving gekregen. En een rustige landing gehad, met het mandje netjes rechtop!

Geweldig mooi en bijzonder

Heel bijzonder om zien hoe een opgevouwen ballon uiteindelijk een grote dragende bol wordt met daaronder een rieten mand. Heerlijke ballonvaart, met prachtig uitzicht!

Echt geweldig!!

Wat was dat een geweldige ervaring om in een luchtballon te zitten. Na het helpen van het opbouwen van de luchtballon tot het afbouwen van de ballon. Wat hebben wij intens genoten van de privé vaart. En wat een uitzicht heb je in de lucht. Wij zouden het zeker zo nog een keer willen doen. Echt een aanrader.

Hele mooie ervaring,prima verzorgd.

In 1 woord... fantastisch

Samen met mijn beste vrienden gevaren dankzij Segerink en Wolbers, opgestegen In Colmschate samen met nog 4 andere personen. Een hele mooie vlucht gehad , onder goede weersomstandigheden. Onze piloot was een aardige en leuke man, die wist waar hij mee bezig was, geen vraag was te veel en hij had antwoord op alle vragen , hij heeft ons een geweldige avond bezorgd een dikke 10 voor hem.

Fantastisch, once in a life-time

Goede service, je word altijd terug gebeld bij ggh. Zeer vriendelijk personeel Wij zijn na de ballonvaart zelfs thuis gebracht omdat wij in onze woonplaats geland zijn. Mooie foto's op de site. Een unieke ervaring voor mijn gezin bestaande uit 9 personen. Zeer zeker aan te bevelen Once in a life-time Of voor herhaling vatbaar? Vriendelijke groet, Tineke Nugter

Prachtige ervaring

Samen met mijn zoon van tien dit fantastische cadeau gekregen. Unieke ervaring om samen te delen

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!