goede serviceenop tijd de de opstijgtijden

Zeer goed leuk gezelschap en leuke ballonvaarders

bijzonder goed

echt goed voor elkaar duidelijke informtie en 100% verzorgd

Bewonderingswaardig mooi

Me ouders en broer hebben genoten van hun eerste ballonvaart. 2x eerder kon niet door gaan ivm weer en toen werd het heel keurig en snel geregeld voor een volgende datum.Echt een hele fijne ervaring.

Mijn vader (nooit gevlogen in de lucht) glom van oor tot oor toen de luchtballon geland was...

Geweldig!! Zo vriendelijk en zeker een "luchtervaring" rijker!!

Geweldig!

Goede communicatie, leuke sfeer, een piloot die veel uitleg gaf en de omgeving op zijn duimpje kende.

Geweldige ervaring!!

Alles was goed georganiseerd en je wordt goed op de hoogte gehouden per mail en sms. Alles werd goed uitgelegd en de vlucht was geweldig en wat een uitzicht zeg.

geweldige service van begin tot eind en zeer vriendelijk personeel!!

Een geweldige ballonvaart met jullie gehad , na een aantal keren uitstellen van de ballonvaart door weersinvloeden kon het uiteindelijk 7 mei 2019 toch echt gaan gebeuren . De ballonvaart was erg mooi in Lienden opgestegen en in Renswoude een zeer rustige vellige landing gemaakt . Alles wordt heel duidelijk uitgelegd wat je met opstijgen en landen kunt verwachten . Ook erg gezellig personeel zowel in de ballon als met de bus terug . Wat mij betreft geen opmerkingen alleen dat jullie vooral zo door moeten gaan !!

Pluspunten

Prachtige belevenis gehad samen met mijn hele familie. Ook voor de kinderen was het een super ervaring! De service was echt super en na de landing in de ochtend ook nog een lekker ontbijt.

Pluspunten

Handig en snel te boeken, duidelijke informatie, redelijke prijs.

Pluspunten

Ik heb het gevoel gehad dat ik de hele tijd vooraf, tijdens en na de ballonvaart te maken heb met ervaren, service-gerichte, vriendelijke professionals. Dank voor de mooie ervaring!

Als ik echt zou moeten zoeken naar verbeterpunten zouden dat de broodjes zijn die achteraf worden aangeboden. De bubbels, sapjes en koffie / thee is allemaal prima, maar de broodjes zijn wat simpel. (Maar dan moet ik echt graven naar verbeterpunten hoor).

Pluspunten

Goed contact, goed geregeld

Pluspunten

goed verzorgd! vriendelijk!

Pluspunten

Hele mooie ochtend ballonvaart gehad op 20 april heel aardig personeel en na de landing een heerlijk ontbijt was allemaal super goed verzorgd!

Pluspunten

Rustig duidelijk bij ontvangst en uitleg

Pluspunten

Alles was prima geregeld. Je wordt op tijd geïnformeerd of de vaart doorgaat of niet. De piloot kwam zeer ervaren over en wist vanalles te vertellen over de omgeving waar we boven vaarden. Na het landen was er ontbijt (we hadden een ochtendvaart) geregeld en champagne.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke gezellige mensen, unieke belevenis

Ontvangst voelde onwennig, kwam voor het eerst en niet wetende hoe of wat maar beetje achter de administratie dame aangelopen. Achteraf bleek zesuper gezellig maar op eerste moment was het af tasten

Pluspunten

Aardige mensen die je overal bij betrekken en duidelijk uitleggen wat er gaat gebeuren. Alles is goed geregeld.

Wij wilden graag opstijgen in ons dorp en had deze keuze ook aangegeven bij het boeken. Dan krijg een paar uur van tevoren te horen dat je in Barneveld verwacht wordt en we zijn dus niet in ons dorp opgestegen. Vond ik echt erg jammer!!! Onze kinderen/familie hadden heel graag van dichtbij willen kijken. Dat moet duidelijker vermeld worden op de site.

Pluspunten

Zeer professioneel en perfect voor elkaar. Ook het ontbijt na de ochtendvlucht erg goed.

Pluspunten

Goed georganiseerd. Alles klopt.

Pluspunten

Super vriendelijk, en goed verzorgd. Gekregen van onze kinderen voor ons 50 jarig huwelijk. Hier is echter geen aandacht aan besteed, dat hebben wij n ander bedrijf wel gekregen toen voor het 40 jarig. Alleen jammer van de wind hadden graag boven de woonplaats gevaren. Goed tevreden en aan te bevelen.

Pluspunten

Was goed verzorgd. Goede uitleg en er gezellig. En een prachtige vaart gehad super mooie ervaring was ook prachtig weer.

Jammer dat we in woudenberg moesten opstappen en niet in veenendaal.

Pluspunten

Professioneel

Pluspunten

Super ballonvaart gehad !!!

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!