Pluspunten

Toen mijn dochter ging “uitvliegen” na haar basisschoolperiode, hebben we samen een prachtige luchtballonvaart gemaakt. Wat heeft ze (en ik ook) genoten van deze unieke ervaring! Dat blije koppie van haar, vergeet ik nooit meer:-). Piloot Richard betrok iedereen bij de voorbereidingen en gaf duidelijke uitleg, ook tijdens de vlucht. Natuurlijk hielpen we mee met het opvouwen van de ballon en daarna was er voor iedereen champagne! (Met en zonder alcohol). Het uitzicht boven was waanzinnig, we zagen een prachtige zonsondergang, een avond om nooit meer te vergeten!

Geen, een perfecte avond genieten!

Pluspunten

Zeer goede ervaring met van Manen. De professionaliteit is aan alle kanten te merken en dat geeft een prettig gevoel. Daarbij komt nog de plezierige omgang en de perfecte spullen. Kortom wij hebben een geweldige ervaring opgedaan!!!

Pluspunten

Het was helemaal geweldig !!!

Pluspunten

Gewoon alles was goed en gezellig of heet dat gemoedelijk. En mooiste evaring was geen hoogtevrees.Top avond gehad.

Pluspunten

Alles is positief, van receptioniste tot aan luchtballonvaarder,

Pluspunten

Zeer enthousiaste medewerkers bij Ballonvaartcentrum van Manen. Zowel telefonisch als de gedreven piloot en de Grond Crew. De zeer professionele indruk van de firma van Maanen

Geen enkele verbeterpunten kunnen bedenken. Misschien bij de tweede vlucht van ons beiden die met deze review te verdienen valt :),

Pluspunten

De website werkte heel goed op de IPad. We vonden het een ontzettende leuke beleving. Doordat je het van het begin tot einde meemaakt (klaarmaken van de ballon tot alles weer op te laden) geeft een verbonden gevoel met elkaar. Echt heel erg leuk!!

Reservering was niet mogelijk op de iPhone.

Pluspunten

Heb een fantastische, onvergetelijke en unieke ervaring mogen beleven met een vaart in de Cloudhopper met piloot Coen. Ook de gehele begeleiding van Van Manen was super!

Pluspunten

Goede communicatie. Ervaren en deskundig personeel. Het was een totaalbeleving, met champagne en diploma-uitreiking na afloop. Ook werden we keurig naar de auto gebracht. Wij hebben een fantastische avond gehad!

Geen.

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk en profesioneel.

Geen alles was perfect

Pluspunten

Zeer professioneel. Geweldige ervaring. Een aanrader voor jong en oud.

Pluspunten

Ik heb samen met mijn gehandicapte moeder en een kennis een ballonvaart gedaan met speciale stoel voor haar. Alles was top verzorgt en weten waar ze mee bezig zijn. Ook de begeleiding voor mijn moeder was top eveneens de uitleg. Ook fijn was de mogelijkheid om in eindhoven op te stappen en weer netjes terug gebracht te worden. We hebben super genoten van de vaart en het mooie uitzicht.

Pluspunten

Erg mooie vlucht gehad. Piloot vertelde veel over de omgeving en het vliegen. Dankzij de vele opstijdlocaties kunnen ze goed inspelen op de windrichting.

Wellicht handig om te vertellen dat als je regio Amersfoort boekt, het zomaar kan zijn dat je niet over Amersfoort heen gaat. Wij zijn enkel boven Barneveld gebleven en hoopte over Amersfoort heen te gaan.

Pluspunten

Ervaren en fijne medewerkers. Goed ontbijt na afloop.

Heel jammer dat onze opstijglocatie niet was wat we graag wilden en opgegeven hadden. We wilden graag in Putten opstijgen maar het werd Otterlo.

Pluspunten

Gewoon geweldig!!! Alles super goed geregeld!!

Pluspunten

Ik vond het spannend.Maar zodra ik er was straalde de ontspanning van de medewerkers af. Degene die met ons mee ging legde alles goed uit zodat mijn zenuwen gelijk weg waren.Zowel het opstijgen als ook de landing verliepen vlekkeloos. Als ik de kans krijg ga ik zo weer mee.

Het enige minpuntje was: de champagne was aan de zoete kant.

Pluspunten

Zowel informatie als communicatie was zeer goed. Uitleg tijdens de vaart was ook heel fijn . Ze namen geen enkel risico zodat het een fijne en rustige ballonvaart was. De landing was ook goed voorbereid. Al met al een dikke 10 verdiend!!

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Hele fijne en heldere uitleg! Van zowel de ballonvaarder als het overihe personeel

Pluspunten

Bedrijfsuitje gehad met www.vanviegen.com, 20 personen in 2 ballonnen, echt geweldig. Aardige mensen, zeer gekwalificeerd.

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes geregeld. En dan ook nog een vriendelijke en enthousiaste piloot. Dit avontuur is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Genoten van de ballonvaart. Deskundige, prettige piloot. Heldere instructies. Ook de " grondmedewerkers" waren vriendelijk en prettig in de omgang. Geen moment onveilig gevoeld. De landing ging uitstekend, champagne en certificaat na afloop was een leuke verrassing.

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn ouders van 84 en 90 hebben het heel goed ervaren. Leuke uitleg door de piloot.

Aan het weer kunnen jullie helaas niets veranderen. Het wachten op wel of niet doorgaan was iets minder.

Pluspunten

Alles goed geregeld. We vonden het leuk om met z'n allen de ballon op te bouwen en op te ruimen en de vaart was super, schitterend uirzicht en prachtig weer en goede champagne uiteraard maakte onze avond compleet.

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!