Pluspunten

op tijd, kundige medewerkers, kleine groep Mooie route over de Ijssel

Pluspunten

Prachtige tocht. Piloot was goed op de hoogte en gaf informatie over het gebied waar we heen vlogen. Mooie en rustige landing.

Pluspunten

Alles was goed georganiseerd en duidelijk. Heel leuk om eens van begin tot eind mee te mogen maken. Bedankt ook namens onze vader van 80 jaar!

Uitleg over de werking van de ballon tijdens de vlucht zou wat meer kunnen zijn.

Pluspunten

Wij hebben op 7 juli 2018 een ballonvaart gemaakt. Het was een prachtige avond en wat hebben wij ervan genoten. De piloot vertelde ons precies wat we zagen en waar we ons bevonden. Ook allerlei vragen van onze kant werden beantwoord zoals: hoe hoog zitten we nu en hoe hoog mogen we? We hadden een perfecte landing, kon niet beter. Zeker voor herhaling vatbaar. Dit bedrijf komt zijn afspraken heel goed na. Er wordt op tijd informatie gegeven of de ballonvaart al dan niet doorgaat.

Kan ze niet bedenken.

Pluspunten

Op en top een aanrader met kundig personeel wat geen onnodig risico neemt

Pluspunten

Gewoon in een woord geweldig! !! Ik ben samen met mijn dochters geweest

Gewoon goed

Pluspunten

zeer snelle en korte communicatie lijnen, de vaart gaat niet door vandaag, gelijk een alternatief en een bevestigings- mail. de zeer bedreven ballonvaarder, heldere uitleg, maar ook duidelijk wat wel en wat niet. al het materiaal kwam bij mij over als zeer goed. tijdens de vaart was er altijd de mogelijkheid om vragen te stelen, er werd gewezen op en naar plaatsen. wat ik zeer attent vond was het glaasje champagne zonder alcohol, en dat er de volgende dag foto,s te downloaden waren die de ballonvaarder gemaakt had.

geen, maar ga zo door.

Pluspunten

Alles top georganiseerd. Netjes en op orde. Communicatief sterk. Prettig personeel. Heeeel bijzondere ervaring!!

Pluspunten

Wij hebben een super vlucht gehad! Alles goed geregeld en tot in de puntjes

Airco in de bus terug naar start plaats zou welkom zijn

Pluspunten

Wat een ontzettend gave ervaring! Ik zou het zo weer doen. En mocht je er over twijfelen...., ik zou zeggen gewoon doen. De rust het uitzicht, gewoon geweldig!

Wij vlogen in Noord Holland, tijdens de vlucht hoorde we waarom het zo lastig is om daar te vliegen. Wellicht kan dit worden mee gegeven bij annuleren, of bij het boeken van een lucht uit deze regio. Ik had nu een paar een het idee dat het een rare reden was dat het niet doorging. Achteraf met de uitleg was het volstrekt logisch.

Pluspunten

Leuk bedrijf! Leuke mensen die veel willen vertellen

De voorbereiding naar de klant zou beter kunnen. Wij hoorden erg laat hoe alles zou gaan. Dit zou eigenlijk in een mail (een dag van tevoren) beschreven moeten worden, met daarbij geschreven dat het eventueel nog kan veranderen bij slecht weer bijvoorbeeld. Maar een goed bedrijf verder!

Pluspunten

De ballonvaart was super geregeld........vakmanschap!! Bedankt Ballonvaartcentrum van Manen, wij varen zeker nog een keer mee!

Pluspunten

Vriendelijke mensen top uitleg. Prachtig een vaart in de vroege ochtend. Ik zou zo weer gaan. En de champagne mmmm

Geen verbeter punt kan ik bedenken

Pluspunten

Duidelijke communicatie, via telefoon en e-mail Tot in de puntjes geregeld en goede uitleg. Het was echt zo'n onwijs gave ervaring! Iedereen moet dat een keer mee gemaakt hebben in zijn/haar leven.

Geen critirea. Het mocht van mij nog veeel langer duren de ballonvaart!

Pluspunten

Klantvriendelijk. Extra’s zoals petje, drinken en een certificaat

Betere verlichting bij het bedrijf voor in de avond

Pluspunten

Goede briefing, geconcentreerde en ervaren piloot (schipper:-))?)

Iets meer vertellen over de balon in interactie met ander luchtverkeer en over klassen airspace zou mij erg interesseren

Pluspunten

Erg grappige en kundige kapitein , wij hoorde later dat het zijn eerste solovlucht was, wij hebben daar niets van gemerkt.

Pluspunten

Het was van begin tot einde goed verzorgd, eigen auto op startpunt neer zetten dan met een busje naar opteig locatie en dan een prachtige vaart met uitleg waar we zijn en wat je ziet en dan na het proosten weer met de bus naar startpunt en daar nog ff na praten en borrelen!!

Pluspunten

Super geregeld en mooie en professionele vaart gehad

Iets betere prosecco aan het eind

Pluspunten

Het was geweldig, zo mooi! We hebben genoten!!

Goede service, geen verbeterpunten!

Pluspunten

Het was een fantastische ervaring. We hebben de ballonvaart speciaal geregeld voor onze 83-jarige moeder, wiens hartewens het was om eens in d'r leven een ballonvaart te ervaren. Ze heeft de dag van d'r leven gehad. Dank jullie wel voor het laten uitkomen van d'r hartewens. Ze zou zo nog een willen.

geen, top geregeld.

Pluspunten

Zeer goede organisatie. Komen afspraken strikt na, deskundige piloot & de groundcrew, duidelijk uitleg en toelichting tijdens de vaart. Kortom een aanrader

Kan het niet bedenken

Pluspunten

Prettig contact. Fijne gezellige vlucht.

Kan niks bedenken alles was goed.

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel. Ondanks mijn extreme hoogtevrees toch een geweldige vlucht gehad.

Weinig

Pluspunten

Geweldige ervaring van af de reservering tot aan de landing!

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!