Pluspunten

Prachtige ervaring ! , leuke crew . Zeker een aanrader .

Pluspunten

Prima uitleg Super vaart Rustige piloot Super avond

?

Pluspunten

We voelden ons direct welkom en opgenomen in deze activiteit. Geweldige ervaring de ballon opbouwen met zijn allen en dan natuurlijk de vaart. Tijdens deze tropisch warme dagen konden de de avondvaart in een dun T-shirt meemaken. Van Amersfoort naar Kootwijkerbroek, duur 1:10. De vaart werd afgesloten met een glas goede prik en een bewijs van deelname. Na afloop was er nog de ruimte om nat te praten onder het genot van een drankje en wat nootjes..... De grootste noot was inmiddels gekraakt.

Geen.

Pluspunten

Fijne uitleg en duidelijke instructie. Gezellig personeel!

Pluspunten

16 juni heb ik bij jullie een ballonvaart gemaakt en ik heb er van genoten, het was voor mij een emotionele ervaring. Ook de piloot Richard heeft er voor gezorgd dat we een behouden vaart hadden en een veilige landing. Vriendelijk personeel.

Een koffieapparaat zou wel mogen om voor vertrek een kopje koffie of chocomel te nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke en ervaren piloot, heldere communicatie via sms en mail over het wel of niet doorgaan van de vlucht. goed verzorgd transport van en naar de landings/opstijglocatie Mooie vlucht gehad.

Ondanks dat er een keuze gemaakt kan worden vanwaar je wilt opstijgen is er in mijn geval er hier totaal aan voorbij gegaan zonder enige opgave van reden, navraag bij de piloot gaf ook geen opheldering. Dit was ook een teleurstelling voor aantal belangstellende uit mijn persoonlijke omgeving die graag op deze locatie hadden willen komen kijken Als deze keuze van opstijglocatie toch niet aan de orde is,haal het dan maar van de website.

Pluspunten

Ervaren ballonvaarder die een mooi stukje Nederland van boven heeft laten zien.

Pluspunten

de organisatie is goed het team is vriendelijk zij maken ballonvaren tot een belevenis

Pluspunten

Uitleg over de ballonvaart - wat er van ons verwacht werd etc. Was duidelijk en goed. Na afloop nog wat nageklets in Barneveld met de piloot. Was top!

Geen!!

Pluspunten

Prachtige ervaring om mee te maken! Erg leuke piloot die tussendoor wat dingen verteld maar ons voor de rest liet genieten van het uitzicht en dr stilte. Als afsluiting een goed georganiseerde picknick met vers belegde broodjes en champagne.

Pluspunten

Hartelijke, gezellige crew. Geen ochtendhumeur om 5:30 uur

Geen idee, ga zo door :-)

Pluspunten

De afspraken werden correct nagekomen. Bij de ballonvaart zelf kregen we goede instructie. De piloot was duidelijk een ervaren ballonvaarder die zorgvuldig handelde. Hij vertelde onderweg ook van alles en dat was erg leuk. We hebben genoten van een prachtige vlucht!

Pluspunten

Prima ballonvaart gehad met een erg leuke piloot: Richard. De informatie over de vaart is erg goed, het leuke is dat iedereen betrokken wordt bij de opbouw, landing en afbouw van de ballon. Ons was een vaart beloofd van 60 minuten, dat werden er uiteindelijk 90!

bij de boeking werd aangegeven dat er rekening werd gehouden met je woonplaats; de opstijglocatie zou dusdanig gekozen worden dat je waarschijnlijk over je woonplaats zou varen. Wij stegen 10 km ten zuiden van onze woonplaats op en gingen richting zuiden, en dan kom je dus niet over je woonplaats.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super genoten ,zo met ons gezinnetje de hoogte in. net een puzzeltocht .Goede uitleg van de piloot. Jammer dat er toch vrij veel laag hangende bewolking was . Het was niet helder Wie weet volgende keer bij zonsondergang.

Pluspunten

Genoten van een leuke en lange vaart, veel gezien een goede uitleg van een vriendelijke piloot en collega's, en na de landing een gezellige afronding, in één woord geweldig.

n.v.t.

Pluspunten

Goed geregeld, aardig personeel!

Geen, was prima geregeld!

Pluspunten

Fantastische vaart met het hele gezin en een goede piloot! Nogmaals bedankt Van Manen & Peter van Harten

Geen, gewoon Top!

Pluspunten

Alles was positief vanaf de ontvangst tot het drankje na. Hele leuke en aardige piloot ook de jongens die hielpen met op en afbouwen echt super

Geen!!! vooral zo doorblijven gaan super service

Pluspunten

Ze nemen het ballonvaren heel serieus. Leggen alle do's and don'ts heel goed uit. Gezellige Piloot. (Richard)

Zou het zo ff niet weten. Ben nog maar 1 keer mee geweest.

Pluspunten

Snelle reactie op mail. Duidelijke uitleg over vlucht. Tijdens het opzetten van de ballon en vlucht.

Misschien iets meer uitleg vooraf. Nu wist ik alleen de tijd waarop aanwezig te zijn. Duurde ook erg lang voordat we vlogen. En als we nog ergens anders heen hadden moeten rijden om op te stijgen duurde het nog veel langer. Maar hoe dan ook t was een erg leuke ervaring!

Pluspunten

Bijzonder leuk georganiseerd, fijn team, goed geregeld vanaf het startmoment tot aan champagne en terugvervoer. Aanrader om ook een ballonvaart te boeken bij van Manen.

Foto van een ieder als je net van de grond bent

Pluspunten

Zeer vriendelijk mensen. Het was een geweldige ervaring.

Pluspunten

De ballonvaart was prima geregeld. We werden goed op de hoogte gehouden van de weersomstandigheden. en hebben een mooie vlucht gehad. De landing was wat ruw, omdat het mandje niet over de grond sleepte, maar stuiterde.

Pluspunten

Vriendelijkheid en duidelijkheid.

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!