Pluspunten

We maakte een mooie ballonvaart vanuit veenendaal, met piloot Michael. Erg tof. Vakkundige crew en piloot.

Pluspunten

Super leuk dat wij met zn tweeen in een apart hokje in de mand zaten. Dit maakt dat je het gevoel hebt dat je het samen doet. Aardige kapitein die ook het een en anders uitlegde. Goede inlichting vooraf wat er voor zorgt dat de vlucht veilig kan plaatsvinden. Super ervaring! Zouden graag nog een vlucht maken. Li

Pluspunten

Alles perfect geregeld. Leuke mensen en een geweldige dag gehad! Ochtendvaart.

Pluspunten

Super service! Er word altijd meegedacht en aan gezelligheid ontbreekt het nooit. Jullie zijn een topteam!

Ga zo door!

Pluspunten

mooie locatie, goeie begeleiding

Pluspunten

Wat een ontzettend gave ervaring. Ik kreeg de ballonvaart aangeboden door familie ter ere van mijn 50ste verjaardag. Wij zijn opgestegen vanaf Middenmeer en hebben een prachtige vlucht gehad over de kop van Noord Holland. Na de vlucht een glas Champagne op de goede afloop en een transfer terug naar de opstijgplaats. Ik zal jullie aanraden voor een gezellige en ook leerzame avond.

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Wij hadden een ochtendvaart en dat is een echte aanrader. Je ziet het dag worden, echt prachtig. De landing ging super. Daarna heerlijk bakje koffie met broodjes en een glaasje “prik”. Daarna wordt je weer netjes teruggebracht naar je auto. Ik zou zeggen: DOEN.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede begeleiding wat betreft Kids. Extra aandacht en meedenken. Top!

Bij het aanmelden ging het rommelig. Wij waren er een kwartier van te voren maar iedereen zat al in busjes. Werden toen beetje aan ons lot overgelaten en dan is het wel even ongemakkelijk met een meisje van 8 jaar

Pluspunten

Geweldige verzorgde vaart genoten. Blijft leuk. Duurde vanwege het weer even voordat het door kon gaan. Maar er was goede communicatie!

Pluspunten

Vriendelijk en ervaren personeel. We voelden ons veilig hoog in de lucht. Gezellig om nog wat te kunnen drinken in de kantine

Pluspunten

Heldere communicatie en professionele piloot. Een schitterende vaart gehad en erg genoten.

Pluspunten

Goed georganiseerd ! Ontzettend leuke ervaring.De piloot vertelde alles over de omgeving.Kortweg voor herhaling vatbaar !

Geen !

Pluspunten

Wij zochten een rolstoelvlucht en Van Manen was een van de weinige in midden Nederland die deze mogelijkheid aanbood. Van tevoren hadden we nog wat twijfels of het allemaal wel zou lukken met de mindervalide passagier, maar dit is meer dan perfect gegaan! Zeer vriendelijke piloot die ervoor zorgde dat iedereen goed van de ballonvaart kon genieten en gaf veel info tijdens de vlucht. Hierbij moet ook opgemerkt worden dat wij aanmerkelijk hoger vlogen dan de andere ballonnen, wat ervoor zorgde dat wij een veel wijder uitzicht hadden! Wat we niet verwacht hadden is dat we best veel moesten helpen bij het op- en afbouwen van de ballon. Opzich geen probleem en juist wel leuk om te doen, alleen ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier lichamelijk toe in staat is of zin in heeft. Al met al kunnen wij Van Manen aan iedereen aanraden!

Van tevoren checken of de passagiers wel kunnen helpen met op- en afbouwen.

Pluspunten

Vriendelijk en bekwaam

Zou het niet weten

Pluspunten

Vakkundige crew, proberen in te gaan op al je wensen. Wij hebben genoten van een prachtige zonsopgang vanuit de ballon. Ook voeren we redelijk dicht over ons huis terwijl de wind de andere kant op stond. Knap werk! Aan het eind van de vlucht een heerlijk ontbijtje in het weiland.

Pluspunten

was een goed georganiseerde ballonvaart wel aan te bevelen een mooie uitzicht tijdens de ballonvaart .

Pluspunten

Professioneel team. Alles is tot in de puntjes geregeld van A tot Z.

Ga zo door en blijf verrassen en vernieuwen!

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!