“Op alle fronten” perfect:)

Ten eerste is de keuze enorm en vond ik eindelijk de greepjes met de juiste boorafstand voor mijn oude Lundia kasten. Ten tweede wordt er duidelijk gecommuniceerd vanuit het systeem wanneer de spullen verzonden worden. Ten derde heb ik twee keer de ervaring dat er ook persoonlijk goed wordt gecommuniceerd via de mail en wordt er meegedacht aan oplossingen. Eén keer waren greepjes niet meer leverbaar en kreeg ik keurig geld terug en een andere keer bleek er een PostNL probleem en werd ik geholpen met het vinden van een oplossing. Aanbod om nieuwe spullen op te sturen was heel genereus maar gelukkig niet nodig. Dank.

Fantastische service

Na levering en montage erachter gekomen dat de slotstift niet past, deze was te dik. Na contact met Prijs-knaller.nl krijgen we kosteloos nieuwe stiften opgestuurd. Een betere oplossing dan bij de Hornbach v.h. weekend. Ook zij hielpen heel goed, maar hadden helaas geen oplossing omdat het 'oude' deuren zijn. Prijs-knaller.nl had direct de juiste oplossing!

Heel fijn dat Prijsknaller de bezorgfout van PostNL voor mij heeft hersteld.

Dank daarvoor.

Duidelijke site. Snel geleverd.

Duidelijke site. Snel geleverd.

Op de hoogte gehouden van status bestelling en goede kwaliteit.

Uit een assortiment van artikelen hebben we een prima keuze kunnen maken. Op onze bestelling is snel gereageerd. Omdat het gewenste product niet op voorraad was, werd de te verwachten levertijd aangegeven. Er waren geen verdere vertragingen.

Prima service en levering

Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling. Na een mailtje werd dat keurig voor mij opgelost, dus ik ben tevreden. Ook over de prijs van de bestelde producten.

Mooie greepjes snelle levering

Prachtige greepjes gekocht. Heel blij mee. Zeer snelle verzending. Blij mee

kwaliteit en super snel

duidelijke website

goede en vooral supersnelle bezorging!

Ik was verrast door de snelle afhandeling van mijn aankoop!

Goede service kreeg vrij snel een mail dat ze bestelt moesten worden en dat het iets langer duurt voor dat ze kwamen . Mail toen ze onderweg waren en toen ze. binnen kwamen top Zijn super mooi....

Snelle correcte levering

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Een ruime selectie voor scherpe prijzen. Ook nog een snelle levering.

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Kwalitatieve goederen aan een eerlijke en correcte prijs. Bovendien bijzonder zorgvuldig en snel geleverd.

PERFECT

snelle service en prima prijs-kwaliteit verhouding

alles naar wens en op tijd geleverd.

Alles naar wens en op tijd geleverd.

Prima informatie

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Goede informatie over leveringstijdstip.

Goed product. snelle reactie op een vraag die ik stelde. Snelle levering top

Snelle levering, goede service!

Voldeed aan mijn verwachting

Voldeed aan mijn verwachting

Netjes en snel

Gevraagde was precies zoals de website weergaf. Snel geleverd. Top

Duidelijk beschreven kasten grepen, goede kwaliteit.

Goede ervaring van begin (uitzoeken, bestellen) tot eind (levering en nazorg) Raad iedereen aan om niet verder te shoppen als je een keus kunt maken.

Duidelijke informatie en prima service.

Mijn bestelling was niet volledig op voorraad en daar werd meteen duidelijk over gecommuniceerd. Al met al toch gewoon binnen een week mijn artikelen in huis. Chapeau!

Duidelijke info en communicatie.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat mijn order niet op voorraad was en besteld moest worden (ca 2 weken).

Zeer attente bediening

De handgrepen van de tafellade waren precies wat ik wilde, zowel de kleur en het formaat als de verpakking waren uitstekend. Hartelijk dank en veel succes.

Fahrenheitstraat 5 A

6716 BR Ede