Pluspunten

Super tevreden en altijd op tijd geleverd zonder gedoe! Wil ik meer boxers wordt het meteen geregeld! Hou dit zo vol ik ben een super tevreden klant!

Pluspunten

Kleurrijke en originele boxer ontvangen, erg benieuwd naar de volgende..

Van tevoren aangeven welk boxershort er wordt verzonden, wellicht de klant de keuze geven om de eerste zelf uit te kiezen.

Pluspunten

Ik heb zelf een abonnement waar ik zeer tevreden over ben! Nooit meer mis pakken, maar elke maand een nieuwe! :) Bedankt tijdvooreennieuwe.nl voor jullie service!

Pluspunten

Leveren netjes zoals beloofd

Geen idee

Pluspunten

Vlotte service en vriendelijk, heb altijd mijn pakje op tijd binnen. De Cavello shorts zitten altijd heerlijk, daarom koos ik voor dat abbo'tje. Ze zijn hier nog goedkoper dan in de winkels dus perfect dat dit bestaat.

Wat meer producten dan enkel boxershorts

Pluspunten

Kwaliteit van boxers zijn prima.

Groenestraat 294

6531JC Nijmegen

262035005

Over Tijdvooreennieuwe.nl

Nooit meer gaten in je sokken of onderbroek!? Tijdvooreennieuwe.nl is het sokken en onderbroeken abonnement! Bestel uit je favoriete merken en wordt elke keer verrast met een nieuw paar sokken of een nieuwe onderbroek. Hoe vaak je een nieuwe ontvangt stel je zelf in. Je kan elke maand, om de twee maanden of om de drie maanden een nieuwe ontvangen.