Snelle levering.

Geweldig en snel

Leuk

Onduidelijk!

Bestelling via bol.com. Vrij snel van bol.com een mail ontvangen dat de bestelling geannuleerd is en dat mijn betaling terug gestort zou worden. Van sokkenbaas kreeg ik echter een mail dat de bestelling verzonden was. Helaas nooit ontvangen. Het geld gelukkig wel.

Snelle levering!

De sokken waren goed en super snel geleverd.

Elke maan unieke sokken op de deurmat

Elke maand leuke sokken om te dragen, voor maar 10 euro per maand inclusief verzenden dat is toch geen geld!!

Dit is precies wat ik zocht, mijn eigen vertrouwde merk (Muchachomalo), goedkoper dan losse verkoop in de winkel of waar dan ook op internet, gratis bezorgd en nooit meer omkijken naar! Leuke verpakking ook, ik ben helemaal tevreden en kan dit iedereen aanraden!

Super leuk!

Elke keer keek ik weer uit naar mijn nieuwe onderbroek. Want het is een soort cadeautje. Je weet nooit wat voor print je krijgt. En elke keer was de verassing weer super. Maar heb inmiddels een grote collectie onderbroeken en zodra de tijd er weer voor is maak ik er zeker weer gebruik van.

Geweldige sokken

Snel bezorgd, leuke envelop, en een te gek paar Queen sokken. Top.

TOP

ruime keuze, goede prijs, snel geleverd

Levering via bol.com was snel

Ze zitten lekker

goede service

Fantastische producten, persoonlijke service & iedere maand een leuke verrassing!

Ik heb nu al een tijdje een abonnement op boxershorts van Muchachomalo voor mijn vriend en voor mezelf een abonnement op Happy Socks. Na een paar maanden heel eenvoudig de maat gewijzigd van de boxershorts. Tot nu toe is alles op tijd geleverd en zijn we iedere keer blij verrast met het ondergoed en de sokken! Al met al: betrouwbaar, snel, persoonlijk en mooie producten!

zitten lekker en vond het niet duur ga meer sokken bestellen bij hun

Leuke eerste kennismaking

Een paar sokken ontvangen... leuk motief en goede pasvorm. Vind het op de site lastig om te vinden waar ik mijn abonnement kan aanpassen maar de kwaliteit van het product was prima.

leuk!

eerste paar sokken binnen.. fraai en makkelijk!

Bestellen ging makkelijk en levering een dag later.

Leuk

Ik vind het echt een leuk idee een sokken abonnement! Ben nu alweer benieuwd wat er volgende keer in zit . Klein minpuntje, ik kreeg sokken met ski’s in het voorjaar!

super, snel en easy

heel makkelijk proces en de sokken zitten heerlijk, op naar de volgende levering

slechte service

Ik heb een paar sokken 1 dag aangehad en er zat al direct een gat in. Ik vind het van slechte kwaliteit als het na 1 dag al kapot is op de naad. Misschien was het niet goed gestikt of een andere reden, maar ik kreeg de opmerking; het lijkt wel alsof je er een berg mee beklommen hebt. Er is na mijn mening te snel geoordeeld en ik vond de medewerker onvriendelijk.

leuke mooie sokken gewoon in de brievenbus.

Enige minpunt is de PostNL er wat lang over doet, maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Leuke verrassing met het sokkenabbonement

Geweldige sokken !!

Snelle levering !! en het zijn geweldige sokken van goede kwaliteit !

Niets ontvangen

Wel betaald maar geen sokken ontvangen

uit stekend

bestellen ging goed bestelling vlug in huis, fleurige sokken.

Snelle levering.

Snelle levering .

Groenestraat 294

6531JC Nijmegen

262035005

Over Tijdvooreennieuwe.nl

Nooit meer gaten in je sokken of onderbroek!? Tijdvooreennieuwe.nl is het sokken en onderbroeken abonnement! Bestel uit je favoriete merken en wordt elke keer verrast met een nieuw paar sokken of een nieuwe onderbroek. Hoe vaak je een nieuwe ontvangt stel je zelf in. Je kan elke maand, om de twee maanden of om de drie maanden een nieuwe ontvangen.