Ga zo door!

Zeer klantvriendelijk, reageren snel en......de sokken voldoen aan mijn verwachting.

Snel geleverd en leuk assortiment.

De sokken werden de volgende dag al geleverd, in een leuke verpakking. Leuk assortiment aan sokken.

In basis goed, in de afwerking klein steekje laten vallen

Leuke site en leuk produkt: abonnement voor bepaalde periode. Jammer dat de ontvanger een verkeerde brief kreeg waar ook o.a. De kosten stonden, terwijl het een cadeau is....... Contact gezocht en bedrijf heeft het wel goed opgelost 👍 Daarom wel aanbevolen !!

Leuke grappige sokkenn

De sokken kwamen snel binnen, ze zijn leuk. Zitten alleen is krap. Maar verder top!

Snelle levering.

De sokken zijn super snel geleverd bij het afsluiten van een abonnement. Ik vind de sokken super leuk en kwalitatief ook heel goed. Kijk nu al uit naar de volgende paar sokken.

Snelle levering waar je happy van wordt

Van sokken kan je nooit genoeg hebben. Het happy socks abonnement is dan ook ideaal. Geen verzendkosten en keurige levering in de brievenbus!

Alles perfect!

Snelle levering en erg leuke sokken. Ik heb nu zelfs een sokkenabo genomen :-)

Goede sokken met een abonnement

Hele leuke sokken met een abonnement zoals jij dat wil. Ik ben zeer tevreden :)

Snelle levering!

Heel blij met mijn happy socks sokken abonnement!

Super snelle service

Twee dagen na aanmelding had ik mijn sokken al in de bus liggen! Geweldig!

Niet goed genoeg

Niet goed genoeg ik ben een man en ik kreeg vrouwensokken het 1ste paar kwam pas na 6 dagen en ik heb het 2de paar ook nog niet binnen

goed bedrijf

zeer goede ervaring met deze onderneming, goede kwaliteit, snelle service en makkelijk in contact opnemen

Vlotte verzending, groot assortiment.

Bestelde sokken vlot verzonden en netjes binnen gekregen. Jammer van de flinke verzendkosten.

Goede service!

Lossen problemen netjes en snel op!

Goede kwaliteit!!

Heel goede kwaliteit en goede service. TOP!

Dikke aanrader

Via een mooie aanbieding op fb, terecht gekomen bij dit bedrijf. Prima afhandeling van de bestelling qua communicatie. Dikke duim voor dit bedrijf👍🏼

Sokken om blij van te worden!

Nette levering. Werkt super makkelijk en ik word blij van de geleverde sokken!

Super mooie sokken

Goed product

Leuke sokken

Snel en goed kan alleen mijn abbonement niet vinden op de site. Maar super tevreden

Geweldige service en m’n nieuwe paar sokken altijd op tijd binnen.

Het is superleuk om elke maand een nieuw paar leuke sokken te ontvangen.

De bestelling ging wat moeizaam maar is helemaal goed gekomen.

Helemaal top

Geweldig!!

Snelle levering, goede service en top kwaliteit!!!

Slecht

Via het nummer op de site zijn jullie niet bereikbaar. Ook is mij niet duidelijk of ik nu wel of niet een abonnement heb bij jullie.

Groenestraat 294

6531JC Nijmegen

262035005

Over Tijdvooreennieuwe.nl

Nooit meer gaten in je sokken of onderbroek!? Tijdvooreennieuwe.nl is het sokken en onderbroeken abonnement! Bestel uit je favoriete merken en wordt elke keer verrast met een nieuw paar sokken of een nieuwe onderbroek. Hoe vaak je een nieuwe ontvangt stel je zelf in. Je kan elke maand, om de twee maanden of om de drie maanden een nieuwe ontvangen.