Fijn contact met de klantenservice en laarzen zijn snel geleverd!
Een fijne vliegendeken gekocht bij ros, en een stuk goedkoper als bij anderen.
2 de maal besteld en steeds vlot verlopen , kwaliteits materialen en goede snelle levering ( goed verpakt )
Ik had reeds identiek hetzelfde Sprenger bit, dus wist ik al dat deze goed zit bij mijn paard.
3 zakken graszaad besteld en super snel in huis. Goede prijzen en daarbij een snelle reactie van de klantenservice.
Ik werd zelfs gebeld voor eventuele alternatieven en toen later bleek dat de maat die ik had besteld niet passend was kreeg ik direct reactie op mijn voornemen on te retourneren. Ik zou hier zeker weer bestellen en vind het jammer dat ik het product heb moeten retourneren.
Scherpe prijzen, snelle verzending en goede kwaliteit!
Een telefoontje gekregen hoe lang het zou duren voor de verzending. Bit mooi verpakt in een handdoekje van Trust. Top!
Snelle en correcte service . Het product was zeer goed verpakt.
Snelle levering, prima verpakt. Zeer tevreden over aankoop.
Online op voorraad bleek na betaling nog besteld moeten worden met een levertijd van 3-4 weken dat hoor je dan een week na de order . Een verdrietig verjaardagskind in huis uiteraard
Beste Angelina, Bedankt voor uw beoordeling. In verband met de feestdagen, waren wij een aantal dagen gesloten. Zodra wij weer aanwezig waren hebben wij binnen 3 werkdagen contact met u opgenomen. Wij zullen de levertijd bij het product vermelden, zodat dit niet nogmaals zal gebeuren. Uiteraard vinden wij het heel vervelend dat het in deze situatie om een verjaardagscadeau ging. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team Rosruitersport.nl
Ik heb een cap besteld voor kerst. Wordt ontzettend goed en transparant op de hoogte gehouden wanneer de bestelling is doorgekomen, wanneer hij wordt verzonden, wanneer bezorgd enz. Bij binnenkomst was de cap goed en netjes verpakt en het belangrijkste.. precies zoals we gehoopt hadden! Nu moet dochterlief hem nog even passen haha. Maar helemaal tevreden over ROS ruitersport
Goede communicatie want DHL tracking faalde. Langer moeten wachten omdat ik dacht dat het nog niet verstuurd werd maar dus wel.
Singel besteld die niet op voorraad was, werd direct gebeld voor overleg en het contact daarna was ook snel en fijn
Supper goed geholpen en was super snel binnen.
Heel goed geholpen en geadviseerd door de klantenservice.
Makkelijk besteld voor een goede prijs en snel bezorgd.
Ik had laarzen besteld, bleek de maat niet op voorraad te zijn. Werd gelijk dezelfde middag op gebeld en vertelde ze dat het langer zal duren dan 4 werkdagen. Ze hebben de laarzen besteld en bezorgd bij mij. Super fijn dat ze mij op de hoogte ervan hielde
Bestelling duurde erg lang! Prijs van product waren wel scherp
Prima ervaring! De prijs was goed, de producten waren goed beschermd ingepakt en snel verzonden! Niks te klagen.
prima service!
Duidelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn reëel. Erg vriendelijk personeel. Snellen correcte levering.
Hoofdstel netjes verpakt en snel verzonden
Snelle levering en een uitstekende prijs
Prettig gegaan