Producten zijn bekend en goed. De levering is prima. Heel fijn dat ervoor is gekozen om het ene (kleinere) product in de doos vh andere (grotere) product te stoppen, in plaats van ze los van elkaar in een grotere doos te doen waar veel andere bedrijven voor kiezen. Dit is veel duurzamer!
Product is snel geleverd en de prijs (aanbieding) is beter dan bij andere aanbieders.
Snel geleverd erg blij met zonnebril voor mijn pony wegens oogprobleem
Een hele snelle en correcte bezorging.
Bit kwam iets later maar werd netjes gebeld en daarvan op de hoogte gebracht.
Ik had een cap besteld die in de sale was, Ik werd die zelfde dag nog opgebeld dat de cap niet op voorraad was . Ik kreeg de keuze , geld terug of wachten . Ik heb gewacht op de cap en die kwam zelfs nog eerder binnen dan ze had gezegd. Vind heel netjes dat ze gelijk belde , ik hoor bij andere vaak helemaal niks en moet je er zelf achteraan ….
Goede snelle service
Product prima! Maar duurde meer dan een week voor dat ik het had.. en dat in deze tijd vind ik erg lang.
Makkelijk bestellen Fijne verzending Kortom tevreden
Het geen wat ik besteld had werd later geleverd dan aangegeven op de site. Ik kreeg een belletje van een medewerker met informatie en de verwachte levertijd. Is netjes en met de voorspelde levertijd aangekomen. Ik ben heel tevreden.
keurig ingepakt en op tijd bezorgd. vriendelijke telefonist
Ik had een zebra deken besteld maar ik werd gebeld dat die niet meer op voorraad was maar wel in een andere kleur. Dat vond ik wel jammer omdat ik hem al in het zebra besteld had!
Bij aanschaf van mijn Ariat Jodhpurs stond een levertijd van 2-10 werkdagen, helemaal prima. Maar ik ontving ze pas bijna een maand later en heb er zelf 2x voor moeten na bellen. Puntje voor verbetering, communicatie daarover van jullie kant uit zou zorgen voor een betere ervaring. Aan de telefoon ook al aangegeven, maar leek niet alsof dit binnen kwam. Jammer, eerder wel fijne ervaring gehad met een bestelling.
Het is makkelijk bestellen via de website, echter stond er niet bij het artikel dat het niet direct leverbaar was waardoor ik 13 werkdagen erop heb moeten wachten. De communicatie via e-mail is wel supersnel en goed.
Het duurde wat langer om mijn bestelling te versturen dus daar hebben ze me gebeld zodat ik op de hoogte was dat het later binnen kwam. Het is snel verstuurd en de kwaliteit van het product is precies zoals beschreven. Ik ben er heel erg blij mee
Op de website stond dat mijn bestelling op voorraad was, terwijl dat dan toch niet bleek te zijn en ik 10 dagen moest wachten. Het was een vliegendeken van Bucas . Mijn vorige was gesloopt en had dus gekocht waar het zeker op voorraad was, maar dat bleek dan toch niet voorradig te zijn, waardoor de manen helemaal weggeschuurd zijn. Wel jammer.
Beste Nancy, Bedankt voor uw beoordeling, we zijn blij dat het product goed is aangekomen en het naar wens voldoet. Helaas zoals u meldt, heeft het een langere levertijd gehad dan verwacht. Wij hebben direct telefonisch contact opgezocht na uw gedane bestelling dat de deken een langere levertijd had dan eerder aangegeven. Hierbij gaf u aan te willen wachten op de deken ondanks de iets langere levertijd. Nogmaals onze excuses dat de levertijd langer is geweest dan in de eerste instantie verwacht. Met vriendelijke groeten, Team RosRuitersport.nl
...en werd amper over gecommuniceerd
Beste Suus, Bedankt voor uw beoordeling. Nadat de bestelling gedaan is hebben wij, als het goed is, telefonisch contact gehad over de verwachte levertijd. Dit is ons standaard protocol als er producten niet op voorraad zijn. Hierna hebben wij, zodra de helm binnen was, deze zo snel mogelijk naar u opgestuurd. Wij hebben de helm dus helaas niet eerder naar u kunnen verzenden. Onze excuses dat het langer geduurd heeft dan verwacht. Met vriendelijke groeten, Team Rosruitersport.
Ik had een barepackpad besteld. Deze was helaas niet op voorraad. Ik werd netjes gebeld wat ik wilde. Hij is inmiddels binnen en mijn man is er super blij mee!
Ik wilde een deken kopen voor mijn IJslander en dat is niet zo eenvoudig. Medewerkers zijn goed bereikbaar, geven uitgebreid advies en durven ook kritisch te zijn. Ik heb met veel vertrouwen een (prijzige) deken gekocht en deze blijkt echt perfect te zijn. Bedankt voor deze fijne aankoopervaring, ik kom zeker terug bij jullie
snelle en correcte levering
Ik was op zoek naar een paar outdoorlaarzen. Deze heb ik gevonden bij ROS. De laarzen waren bij hun een stuk goedkoper dan in andere (web-)winkels. Bij de levering zat zelfs een aardigheidje voor het paard, die ik niet heb ;-). Wel leuk om te krijgen en daar maken we iemand anders weer blij mee.
Deze winkel heeft mij echt goed geholpen! Ik had een deken besteld bij Ros ruitersport, maar er was een vertraging waar ze me direct van op de hoogte hebben gesteld. Ik legde toen aan hun uit dat ik de deken echt zo snel mogelijk nodig had i.v.m. mijn pony die net een operatie had gehad en er werd meteen mee gedacht hoe dit opgelost kon worden. Doordat ze zo meedenkend waren, heb ik de deken deze week nog in huis kunnen krijgen en staat mijn pony gelukkig weer warm. Ook de deken ziet er top uit! Dankjewel!
Vriendelijke service. Hoofdstel was niet op voorraad maar ze deden er alles aan om deze optijd te laten bezorgen. Hoofdstel is van mooi kwaliteit en soepel leer en een goede pasvorm.
Eerst melden dat de levering langer ging duren, wat we al wisten, en bij de retour ontvangst weer bellen of er nog iets anders geleverd moest worden of dat ze ons nog kon helpen.
Gebeld toen bleek dat het artikel besteld moest worden en wat later werd bezorgd, zeer attent. Toen ik het verkeerde artikel had besteld en het teruggestuurd moest worden goed geholpen om nog een alternatief te zoeken wat helaas niet gelukt is. Zeer behulpzaam team en vlot antwoord terug.