snelle service

Snelle levering, goed verpakt, top verzorgt!

Super product

Snelle vriendelijke service

Ik had gebeld om te informeren over de maten van laarzen. Ik werd vriendelijk geholpen. De laarzen zijn dezelfde dag nog bezorgd.

Netjes en snel toegstuurd

Heel behulpzame en vriendelijke service. Goed bereikbaar per telefoon. Doen wat ze beloven. Aanrader! Enige verbeterpuntje dat wij hebben gesignaleerd is dat de webshop niet aangeeft of product wel of niet op voorraad is om gelijk uit te leveren.

Excellent service

Excellent

Goed geholpen

Ik zocht een bepaald soort teugel en na even bellen, werd ik goed geholpen en wist ik precies wat ik moest bestellen. Volgende dag keurig netjes aan huis bezorgd en de teugels zijn perfect. Zeer tevreden.

GewoonGoed

Fijne winkel, ruim assortiment, snelle bezorging, goed verpakt

Zeer snelle verzending

Een leuke aanbieding voor mijn dochter kunnen kopen wat is Divanie blij met haar Diva ruiter set van Harry’s horse Bedankt

Zeer goede service

Al vaker iets bij Ros besteld of advies gevraagd en je word hier altijd vriendelijk en met goed advies geholpen! Ook het versturen van de pakketjes gaat heel snel en zorgvuldig en zijn goed ingepakt. Zeker een aanrader!

Snelle levering en netjes verpakt :)

Snelle levering!

Super service en snelle verzending!

Ik werd door Nicole en Danique super snel en goed geholpen. De levertijd was een stuk sneller dan vooraf was aangegeven. Kortom top ervaring!

Makkelijk bestellen via de site, snelle levering, en netjes geleverd met begeleidende brief en iets lekkers voor het paard.

Product was snel opgestuurd en alles was naar wens. Positief en behulpzaam.

Goede en snelle service

Nadat ik een bestelling geplaatst had werd ik snel gebeld met betrekking tot de lange levertijd, waarna er snel gezocht is naar een alternatief die direct en keurig geleverd is. Goede service

Goede en snelle service

Na een bestelling geplaatst te hebben, bleek dat het artikel in de door mij bestelde kleur niet op voorraad was. Ik kreeg bijna direct na het plaatsen van de bestelling een keurig mailtje met de vraag of ik een andere kleur wilde ontvangen. Dit vond ik geen probleem en vervolgens had ik de volgende dag al mijn bestelling in huis. Zodoende een prettige ervaring met Ros Ruitersport. Absolute aanrader!

Uitstekende service!

Erg goede opvolging van de producttevredenheid na online aankoop en grote hulp bij maatkeuze. Snelle reacties zowel telefonisch als via mail en directe verzending. Bovendien is de prijs van de meeste producten steeds erg scherp en vaak zelfs goedkoper dan elders. Heel erg tevreden!

TOP

Fijn bedrijf!

Super goed geholpen. Laarzen waren niet op voorraad. Werd gelijk na plaatsen van bestelling gebeld en aan de telefoon het hele magazijn doorlopen of er vergelijkbare laarzen waren. Uiteindelijk toch de laarzen die ik wilde laten bestellen en zijn er 3 weken eerder dan ik had verwacht!! Super ervaring!

Leveringsproblemen

Supervriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee, écht heel fijn allemaal. Enige minpuntje was dat er leveringsproblemen waren voor mijn artikel, dat is op zich niet hun schuld, alleen had dat van mij wel op de website mogen staan. Ik ben ontzettend goed verder geholpen en het probleem is snel opgelost. Ik zal hier zeker weer shoppen en dan is het vast 5*

Perfect!

Mijn nieuwe hoofdstel werd binnen twee dagen geleverd. Ter bescherming zat het helemaal in bubbelfolie verpakt èn ik kreeg er een gratis hoofdsteltas bij. De gratis paardensnoepjes waren een aardige attentie, maar wat ik helemaal top vind, is het hergebruik van verpakkingsmateriaal! Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.

Super service

Keurig gebeld dat het bestelde artikelen langer onderweg was. Nu toch sneller dan verwacht ontvangen. Goed verpakt, een cadeautje om uit te pakken. Met zelfs een zakje snoepjes voor het paard! Top service!!

Top, en zeer goed contact over producten.

Ik bestelde een deken, en dit duurde iets langer , en ik ben meteen op de hoogte gebracht. Top!

Zandloper 9

1731 LM Winkel