Snel en correct

Keurig product netjes geleverd

Keurig product en netjes geleverd

Prima Slot

Snelle levering en goed verpakt. Het slot werkt prima

snelle levering en spul is top

betrouwbaar, accuraat en spul is top

Snelle levering product zoals omschreven

Goede service en snelle levering

30 hangsloten besteld. Ze waren de volgende dag al binnen maar helaas niet de bestelde. Één telefoontje was voldoende dit op te lossen. De volgende dag de juiste binnen en het de portokosten geretourneerd.

Heel ruime selectie, snelle levering

Ik zocht een roestbestendig hangslotje en vond hier een heel ruime selectie in allerlei maten! Bestellen ging heel eenvoudig en de levering verliep lekker snel. Aanrader!

Snelle verzending, kwalitatief goed voorwerp

Het bestelde hangslot - van goede kwaliteit - kwam binnen een paar dagen thuis. Daar was ik erg blij mee. Het feit dat het relatief kleine slot verpakt was in een relatief grote doos stemde bij wat minder blij. Milieutechnisch schortte er daardoor nog wat aan. Het tuinhuisje kan nu op slot en u hoort mij niet klagen, maar soms vraag ik mij af of kopen op afstand wel wenselijk is wanneer men een klein voorwerp in een gigantische doos verpakt.

Bestelling werd snel en volledig geleverd, de hangslotjes waren in orde.

Het had ook in één keer goed gekund.

1e levering niet volledig Een berichtje was voldoende met de tweede levering was mijn bestelling compleet

Had 2 cijferslotjes besteld en ene deed moeilijk met het instellen van eigen code

Heb volgehouden en het zijn fijne slotjes! Zeker voor de prijs!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snelle en correcte service

We ontvingen binnen de vooropgestelde termijn de bestelling: snel en correct! Ook de producten zijn kwalitatief.

stevige hangsloten

2 verschillende hangsloten besteld. 1 Masterlock en 1 Stahlex cijferslot. Producten voldeden perfect aan onze verwachtingen. stevige kwaliteitsvolle hangsloten.

Snel geleverd, goed verpakt. Product is wat ik er van verwacht had.

Prima ervaring

Niks op aan te merken, vervoerder deed er wel een dag langer over, maar "what's new"

Ben tevreden

Vlot geleverd ben dus tevreden

Een zeer aangename ervaring !

Jullie verdienen een DIKKE pluim !!! Jullie hebben ons op een correcte en vooral snelle manier geholpen, iets 15u besteld en betaald en iets na 15u was het pakje al onderweg. Wat een service ook het product is top !

TOP

besteld betaald ontvangen , wat wil je nog meer

Snel en goede service!

Zeer goede service

Goede prijs - snel geleverd - goed materiaal

Prima hangsloten

Ik had zes hangsloten nodig. Omdat ik het te ingewikkeld vind om met zes verschillende sloten te werken heb ik zes dezelfde sloten gekocht die gelijksluitend zijn. Zo heb je maar een sleutel nodig. Hangslotje.nl heeft daar prima in voorzien.

Prima webshop

Overzichtelijke webshop, snelle levering van mijn bestelling

Fijne webwinkel met veel keuze

Deze webwinkel heeft veel hangsloten in alle soorten en maten, de prijzen zijn scherp en de verzending is snel (zit zelfs nog een pen bij). Veel op voorraad en de afmetingen van de sloten zijn uitstekend weergegeven. Voor mij een goede aanrader !!

Hebben jullie niet een wat grotere met dezelfde eigenschappen?

Graag een wat grotere uitvoering

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Hangslotje.nl

Hangslotje.nl is de website waar u alle voordelige hangsloten op een rijtje heeft. In het brede assortiment heeft u keuze uit Standaard hangsloten maar ook gelijksluitende en sloten met een moedersleutel. De hangsloten worden aan zowel particulier als bedrijf geleverd. Hangslotje is specialist in voordelige hangsloten.