Goed bedrijf.

Producten voldoen uitstekend aan de verwachtingen. Snel geleverd ( de volgende dag in België!!) en goed verpakt. Een bedrijf om aan te raden.

Snel, goed en voordelig

Gewoon goed

Goede en snelle levering naar verwachting

Alles mooi achter slot

In eerste instantie de verkeerde hangslotjes ontvangen, later contact gehad wat de bedoeling was, heb ik de juiste hangslotjes ontvangen en de verkeerde teruggestuurd. Als de terugbetaling voor de verkeerde slotjes binnen 2 weken op de rekening staat de vredienen ze 5 sterren.

Gewoon goed: snel en correct

Ik bestel vaker bij dit bedrijf en het is altijd goed. Snelle en correcte levering.

Goed geregeld

zeer snel geleverd

super tevreden

Naar wens geleverd

Naar wens geleverd

okido

eenvoudig en gemakkelijk; alles naar wens

geweldige service !

had verkeerde hangsloten besteld, gebeld en kon ze retourneren.. Toen ik de juiste had besteld, bleken deze niet op voorraad.. kreeg netjes een belletje of een alternatief ook kon of dat ik wilde wachten Gekozen voor alternatief.. De afwikkeling van de retourzending verliep oom vlot.. Dus ik ben dik tevreden..

Prima opgelost

Na een kwaliteits issue werd geld teruggestort

Makelijk om testritten

Ik vin de slot heel goed

Goedkoop en binnen 5 dagen geleverd

Goedkope slotjes dus daar is de kwaliteit ook naar. Zou van mij wel iets duurder mogen zijn voor iets sterker materiaal. “Morgen geleverd” werkt waarschijnlijk alleen in de randstad.

prima slot

snelle levering goede kwaliteit

Snel, goed, betaalbaar !

Prima geregeld

Prima hangslotje!

Drie slotjes gekocht voor goede prijs en snelle levering.

stevig en roobust

leuk gezicht 27 klikos met een zelfde slotje

Snel en goed.

Snel geleverd conform verwachting. Top

Mooi product

Werk goed

Wat ik verwachtte, wanneer ik het verwachtte

Ik bestelde 12 cijfersloten en die kwamen zoals aangekondigd en zijn van goede kwaliteit.

snelle en correcte levering

simpel en eenvoudig bestellen en duidelijke website

Snelle levering , maar factuur is moeilijk te verkrijgen

Helaas kan ik de factuur behorende bij mijn bestelling niet downloaden . Ik heb hierover een mail gestuurd maar nog geen reactie ontvangen. Het zou veel handiger zijn als de factuur met de email meegestuurd zou worden.

Goede service en een gerichte oplossing indien er problemen zijn.

Goede service en een gerichte oplossing indien er problemen zijn.

Precies wat ik ervan verwachtte

De producten zijn zoals verwacht. Ook een snelle levering van de producten. Ik moest ze alleen bij een afhaalpunt ophalen. Een nadeel vond ik dat je een minimaal bedrag moet besteden, aangezien ik eigenlijk maar 2 slotjes nodig had.

snelle goede service

goede service

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Hangslotje.nl

Hangslotje.nl is de website waar u alle voordelige hangsloten op een rijtje heeft. In het brede assortiment heeft u keuze uit Standaard hangsloten maar ook gelijksluitende en sloten met een moedersleutel. De hangsloten worden aan zowel particulier als bedrijf geleverd. Hangslotje is specialist in voordelige hangsloten.