Komen afspraken na

Hangsloten met moedersleutel besteld. Volgende dag al ontvangen. Moedersleutel bleek niet juist; gebeld en gelijk dag daarna werkende set met de post gehad. Prima dus!

Informatie over levering en ophalen gebrekkig

Eerst kreeg ik geen informatie dat bestelling is opgestuurd, Daarna en daardoor had ik het ophaal datum van de bestelling gemist, Nogmaals de hele bestelling latenbezorgen. Als die komt kan ik nogmaals een beoordeling geven.

Correcte en snelle levering.

Levering van product geheel volgens afspraak.

Snelle en correcte levering.

Prima geholpen.

helemaal goed

snelle levering en mooie producten

Vandaag besteld, morgen in huis en mooie producten.

Perfecte opvolging

Mijn adres bleek niet te kloppen na 1 mail al opgelost super!

Goede keuze waaruit altijd het juiste is te halen

Goede keuze Duidelijke bestelling Duidelijke betaling mogelijkheid Snelle levering

Uitstekende service

Bestelling is netjes en op tijd geleverd.

Prima slot

Slot is wat ik verwacht had, het ontvangen verliep moeizaam door fout in overnemen adres.

Super service

Vandaag besteld morgen op slot is geen loze belofte. De dag nadat ik had besteld lagen de sloten al op de mat. Zelf 14:50 besteld. Super service.

Prima service!

Een snelle en correcte levering.

uitgebreid assortiment goede kwaliteit

Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit. Ik had 4 stuks cijfer hangsloten gekocht!

handig en snel

vlotte levering, slotjes voldoen aan de verwachting

Snelle levering, product goed ontvangen en duidelijke website

Beveel hangslotje zeker aan

Goede service!

Goede slotjes, goede kwaliteit. Toen ik slotjes miste gaf ik dit aan en had ik binnen 3 uur antwoord. Het werd gelijk opgelost, top service. Zeker aan te bevelen!

Prima product aan een redelijke prijs.

Alles prima verlopen. Alleen voel ik me steeds wat geremd bij hoge leveringskosten.

Nette service

werd goed geholpen en de zending was snel verstuurd.

Goed en snelle ontvangst

Besteld via internet en werd ingelicht wanneer bestelling bezorgd werd. Snel en goed.

Ik had al antwoord gegeven .jullie sturen Nu voor de 2x dit bericht

op tijd geleverd.

Snelle en goede service

Prijs kwaliteit de beste keuze. Er is een snelle, goede en correcte service.

Goed geregeld

prima zo

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Hangslotje.nl

Hangslotje.nl is de website waar u alle voordelige hangsloten op een rijtje heeft. In het brede assortiment heeft u keuze uit Standaard hangsloten maar ook gelijksluitende en sloten met een moedersleutel. De hangsloten worden aan zowel particulier als bedrijf geleverd. Hangslotje is specialist in voordelige hangsloten.