Fantastisch bedrijf voor hondensnacks

Leveringen zijn altijd zeer snel en van hoge kwaliteit

Top producten

Ik bestel al een jaar of drie met regelmaat de snacks voor mijn hond. Fijne producten en snelle levering!

Top spullen en snelle levering

De producten zijn goed en een snelle levering. Alleen de website zou wat mij betreft beter kunnen.

Zéér tevreden!

Ruim assortiment en een top prijs kwaliteit verhouding. Bestelling geplaatst, dan daarna al in huis én als kers op de taart, een gratis snack erbij als bedankje voor de bestelling. Werd zeer gewaardeerd door mij en de honden. De laatste tijd is het nogal een opgave om varkensneuzen van een beetje fatsoenlijk formaat en dikte te vinden en zeker met de prijsverhogingen koop ik deze niet graag meer met meerdere honden thuis, maar hier zijn de neuzen echt wel een goede grootte én dikte. Zeker niet mijn laatste bestelling!

Goede producten en fijne sevice

Zeer tevreden. Altijd meedenken. Leuk cadeautje erbij

snel en goed

Op vrijdag eind van de middag besteld, zaterdag in huis! Dat mag je een unicum noemen :-) Daarbij kreeg ik een extraatje bij mijn bestelling omdat het de eerste keer was, helemaal leuk.

Geweldig.

Leverancier was precies op tijd. Cadeautje vond ik ook leuk om te krijgen. Teken dat jullie aan de klant denken!

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging goede prijs

Prima eerste ervaring

Eerste bestelling geplaatst. Volgende dag in huis Netjes verpakt en ook nog een extraatje. Als mijn hond het ermee eens is ga ik zeker vaker bestellen. Prima bedrijf.

Zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs

Mijn zeer kieskeurige witte herders smullen van de de spullen die ik bij pensstaafjes koop.

Toppertjes!

Ik had een foutje bij mijn bestelling gemaakt en telefonisch contact opgenomen. Heel fijn dat ik een echt mens aan de telefoon kreeg en deze vriendelijke meneer heeft mijn fout, perfect op orde gebracht zodat ik toch de juiste artikelen heb ontvangen. En zoals altijd een handgeschreven briefje en een extraatje voor de hond. TOP bedrijf en als het kon gaf ik 10 sterren!

Duidelijke website. Snelle levering.

De kluiven zijn wat vochtig je moet dus op letten dat ze niet te lang bewaar in verband met schimmel vorm

Mijn ervaring met de telefoniste was prettig. Ik was vergeten om korting aan te geven maar dat is achteraf prima geregeld! Proficiat!

Aanrader

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit.

Top producten!

De producten die ze verkopen zijn van goede kwaliteit. Onze honden zijn altijd erg blij zodra er een doos afgeleverd wordt. En wat ik ook leuk en lief vind, is dat er altijd een extra cadeautje (wat lekkers voor de hond) aan je bestelling wordt toegevoegd.

Prima pensstaven snel verzonden

Ik heb 5 kg besteld. Mooie pensstaven. Wel groter dan de pensstaven in de winkel, dus hond heeft geluk.

nog nooit geen klachten gehad, en een tevreden klant

Ik bestel al jaren bij hen. Mijn eerste Cocker was er dol op, en nu mijn tweede ook... Dus nog nooit geen klachten gehad, en de laatste jaren snelle levering. Ze zijn goed bezig !

Slecht

Ze lezen de bestelling niet zorgvuldig.

Goede service!

Goede producten, daarom bestel ik al jaren bij Pensstaafjes.nl. Gezonde en kwaliteitsvolle producten voor mijn hond. Dit was de eerste keer dat er iets mis was met de bestelling, 1 verkeerd product geleverd. Toen ik hiervoor contact opnam, kreeg ik gratis het juiste product toegestuurd. Super service dus!

Top producten voor onze honden

Keuze uit een ruim assortiment. Snelle levering en altijd iets lekkers als extra verrassing voor de honden. :-)

Goede service met een beetje extra’s!

Snelle en goede service en (tot nu toe) altijd een extra zakje lekkers voor onze hond. Top!

Onze stabij vindt de staafjes heerlijk. Bestelling werd snel bezorgd.

Veel keuze, prima service!

Sinds 2020 bestel ik mijn hondensnacks bij Pensstaafjes.nl Er is veel keuze, de service is prima en bestellingen worden snel geleverd!

Raadhuisstraat 43

1541JB Koog aan de zaan