Snelle en goede levering

We bestellen nu een aantal maanden de snacks voor de hond via pensstaafjes.nl. We zijn enorm tevreden. Een snelle levering en goede kwaliteit hondensnacks. Ook erg leuk het cadeautje die we bij elke levering krijgen. Zo kan onze hond een nieuwe snack uitproberen. Wanneer deze bevalt, bestellen we het de volgende keer ook mee!

Veel keuze, niet duur en snelle levering!

Veel keuze, niet duur en snelle levering!

Vlot en foutloos

Mega tevreden

Deze week mijn eerste bestelling gedaan bij deze website en dit was zeker niet de laatste. Handige website, veel keuze in producten, snelle levering en een briefje bij de levering met een deel handgeschreven tekst. Voelde heel persoonlijk

Snelle levering en zeer goede producten. Mijn hond vindt alle snacks lekker. Het cadeautje is een leuk extraatje en wordt zeer gewaardeerd, dankjewel.

Snelle levering, goede producten

Enorm snelle levering wij zijn hier erg tevreden over. Ook de producten die we besteld hebben waren goed van kwaliteit we kregen zelfs wat extra om uit te proberen.

Goede produkten, snelle levering, top zaak zou ik zeggen

Goede produkten, snelle levering, topzaak zou ik zeggen!

Producten waren er snel. Leuk dat er een kadootje bij zit wat de honden prima kunnen waarderen. Honden zijn gek op alles wat van pensstaafjes.nl afkomt. Nu 2x iets besteld, maar ga ik zeker vaker doen.

Helemaal Top!

Zeer tevreden, ze sturen altijd wat lekkers mee als extra voor onze hond en van de week kregen we zelfs ook nog een strandtas cadeau bij onze bestelling! Echt Klasse!!

prima product met snelle verzending

Al meerdere malen besteld en tot nu nog altijd geen problemen. Tot de volgende

Zeer goede service!

Zeer tevreden, besteld uit België en de volgende dag was de bestelling al geleverd. 2 leuke extra's ontvangen.

Geweldig bedrijf met goede service!

Altijd een goede service! Wat je besteld hebt komt snel en er zit altijd een bedank briefje met iets extra's voor de hond. Deze keer zaten er zelfs twee extra dingen bij voor de hond, super leuk!

Topbedrijf met veel lekkere snacks voor honden

Mijn honden zijn altijd supercontent als er een doos van pensstaafjes aankomt. Er zit ook steeds een extraatje bij.

Wederom zeer tevreden!

Volgende dag geleverd, zoals beloofd. Ook leuk dat er altijd wat extra's in zit, wordt zeer gewaardeerd!

Snel en goed

Mijn bestelling werd als beloofd meteen de volgende dag geleverd. Het is een goede kwaliteit en er zaten ook nog 2 kadoos bij. Mijn hond is erg gelukkig met de lekkere pensstaafjes en koeienoren. Ook de snacks die (als kado) erbij zaten vallen goed in de smaak. Ik kan het meenemen in het bijgeleverde snackzakje (ook kado). Al met al een aanrader

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze snelle levering

Geweldige snelle service

Mijn hond geniet van jullie producten.

Super, snelle leverering en met een persoonlijk briefje!

Bij de bestelling zat een persoonlijk bedankbriefje en zaten er 2 extraatjes bij. Top, hier ga ik zeker wederom bestellen.

geweldig

De pensstaafjes zijn dus heel erg lekker volgens mijn honden zij krijgen deze als ze uitgelaten zijn, en als we dan terug zijn zitten ze zeer ongeduldig voor de kast te wachten.

Perfect!!!

ik was blij verrast dat wat ik heb bestelden heel snel binnen was, en dat wat op de site al goed leek maar in werkelijkheid meer dan verwacht! Mijn hond is er reuze blij mee! En het buideltje voor/en de trainers waaren ook een aangename verrassing. Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar... u heeft er een nieuwe klant bij!! Dank u!!

Super service

Al verschillende bestellingen geplaatst bij pensstaafjes en altijd zeer tevreden. Bij elke bestelling zit er ook altijd een extra’tje voor de honden en soms ook een extra’tje voor de baasjes zoals de mooie strandtas deze keer!

Positief

Ik bestelde al een paar keer Altijd op tijd geleverd Goede kwaliteit Men hond is er dol op Altijd iets extra er bij Super tevreden

SUPER!

Keurig op tijd, netjes verpakt. De varkens spaghetti zijn mooie dunne staafjes en allemaal ongeveer even dik. Heb ik elders wel anders ervaren. Altijd een extraatje erbij. Boemer is er blij mee!!

Snelle levering, ruim assortiment, goede service, prima kwaliteit, leuk extraatje.

Fantastisch!

Prima producten, goede prijs super levering. Leuke attentie erbij. Kortom aanrader.

Raadhuisstraat 43

1541JB Koog aan de zaan